19 Ocak 2010 Salı

sick and tired


ve beklenen an geldi sayın seyirciler, efe grip oldu. Allahım o olmasaydı da ben olsaydım, o ne afra tafra, yemin ediyorum canımdan bezdim. menapozlu teyzeler daha az kaprisli ya, bu ne böyle?sabah uyandık, günaydın dedi işte o an anladım başıma gelicekleri. ben hayy allah nerde üşüttün gel bakıyım ateşine demeden çemkirmeye başladı. yorganı çekip dönüp kıçımı uyuyomuşum. tamam efecim de keşke uyandırsan, hem üstünü örterdim hem de sarılırdım hasta olmazdın dememe fırsat kalmadan ikinci
taaruza geçti, evi hergün havalandırdığım için, cereyanda kalmış, iyi ki yüz felci olmamış. yok ebesinin şeyi. tööbee allahım yaa.

mutfağa gittim, ballı ıhlamur yaptım getirdim, içmem ben bunu dedi. derin bi nefes aldım sordum neden efecim dedim, KOCAKARI ilaçları yapıcağına bence bi ilaç bul dedi. sanki kaplan kemiği tozu, ısırgan otu, sarımsak ve zencefilli bi karışım yaptım da içmem diyo göt. keşke yapsaydım da iyileşene kadar açamasaydın o ağzını. (yalnız az önce söylediğim şey kansere, aidse falan çare oluyomuş, ben büyük adam oluyomuşum, nobel falan kazanıyomusum:)

Geçtim içeriye salonu toparlıyorum ki prens yatağı hazırlıyım efe bey'e. O boru sesiyle bağırıyo taa içerden, ben ölünce rahat rahat havalandırırsın evi, yine açtın dimiii diye. götünde yeller esiyo adamın, onu rüzgar sanıyo heralde. üşenmedim gittim salak mısın efe sen ya dedim. hastayken ben sana böyle mi yapıyorum ama ipek diye bi başladı dokunsan ağlıcak, ezik sevgilim benim. kıyamadım bu seferde ya, bi rulo tuvalet kağıdı verdim yanına, bi de cep telefonunu. bişi olursa ara eczaneye gidip geliyorum dedim. telefonu verdim de ben kendi telefonumu evde unutmuşum, düşünün o kadar iki ayağımı bi pabuca soktu. ilaçları aldım eve geldim biriyle konuşuyo, annemmiş. telefonu bana uzattı, saolsun annemde merhaba ipek demeden neden bakmıyosun çocuğum sevgiline dedi. buyur burdan yak. önce ballı ıhlamur yapıcakmışım, anne olunca çok yaratıcı olduğunu düşünüyosun galiba. sanki ben bilmiyodum. yaptım da noldu içmedi dedim. efe hassas oluyo hastayken sen bi daha yap dedi. bende hassasım ama ya, regl olucam, memelerim götüm başım şişti. neden kimse benle ilgilenmiyo?

prens yatağını hazırladım, bol yastıklı rahat edebileceği bi yatak oldu, masasına kumadasını, ilaçlarını,cep telefonunu,tuvalet kağıdını, meyve tabağını,kitabını koydum. kahvaltıyı da hazırladım. gittim hadi efecim yatağın hazır içerde, burda sıkılırsın bak, hem bişiler yiyelim sonra da ben çalışırken yanımda dinlen sen dedim. yok mok dedi, sonra koluma gir hadi gidelim dedi. tabii arkadaşa kamyon çarptı, bacağında ve kalçasında kırıklar var ya, koluna girmeden yürüyemiyo:) Güler misin ağlar mısın ya:)

kahvaltı yaptık, hadi geç yat sen dedim, ya keşke ben odada uyusaydım dedi. o niye dedim. e şimdi burda sana da geçmesin dedi. şapşal sevgilim gece koynunda uyuduğumu unuttu sanıyorum, kuluçka dönemi falan var geçtiyse geçmiştir zaten,bunu düşünemedi:)
Azcık uyudu,uyandı. biz domuz gribi aşısı olduk bu ne gribi şimdi dedi. normal grip dedim, tekrar uyudu. beyin hücreleri ağır hasar gördü bence, sayıklıyo:) Çorba yaptım o uyurken, çitlembiğe içime doğmuş gibi tarif ettiğim şehriye çorbasından. utandı tabii bana çektirdiklerinden, gribin geçmesini falan unuttu öptü kokladı beni. bende dedim ki gripken insanın sesi super oluyo. mesela biz senle İNTERNETTE tanışmış olsaydık, ben sana numaramı verseydim, sen arasaydın ve bu sesinle merhaba ipek ben efe deseydin olay bitmişti ben sana aşık olmuştum dedim. abaza yurdum insanı dedi :) Yurtta benden başka gripli ses seven var mı bilemicem de ben bu efeyi çok seviyorum.

ipekkalpefe

13 Ocak 2010 Çarşamba

çok şey mi istedim?



ipek: sevgilimmm, formspringte efe'nin en sevdiğin yeri neresi demişler. adonis kası dedim. iyi yapmışım dimiii ?

efe: hıhı yapmışsın

ipek: Bakıyım mı? hanı haklı mıyım dıye onaylıyım dıye şeettim.

efe: off ipek dur yaa, görüyorsun film izliyorum. orda duruyo işte, dün geceden beri kaçmadı bi yere. ipek bi huzur ver allah aşkına ya. hadi aşkım.

ipek: yaa ! hemen bakıyım kapatırsın soora. sen izle hem ben bakarım.hem senin başın mı ağrıyo bugun? daha yaratıcı bahaneler bul lütfen.

efe: ipek saçmalama yaa öf. ohaa hatunun güzelliğine bak.

ipek: o hatun aç dese donunu indirirdin anında, bana t-shirtünü bile kaldırmıyosun. ühühhü. (burda walla gözlerim doldu.) cok naz yaptın amaa efe, ben sana boyle mı yapıyorum ? 40 yılda bı canımız bişi ıstedı. aşkolsun ama. unutmıcam.

efe: heh hemen trip yap.. hemen trip!... afferim ipek bravo. hatunun korna çalışı bile seksi, wayy anasını.

ipek: o korna kıçına kaçar da oturup kalktıkça ötersin işallah efe !!!!! ben gidiyorum. uyumaya çalısıcam.nasıl uyunursa böyle artık. yok sana meme falan artık.1 ay cezalısın.

efe: ipek ama yani şimdi ben sana aynısını yapsam nasıl olur.. öff.. ipek, bak bi... ( meme dedi lan, memesiz bir ay... )

tıpış tıpış gittim, zor olsa da uyudum. beni o kadar delirtti ki önümüzdeki 1 ay boyunca dünya ahiret bacısıyım efe dümbüğünün *-* sabahta böyle bi artistlikler, havluyu belini bağlayıp duştan çıkmalar, öyle bi 10 dakika takılıp adonisini gözüme sokmalar falan. yemezler canım. gözüm kayar, şeytana uyarım diye bakmadım, aklıma başka şeyler getirdim. yumurtanın beyazını karşımda yediklerini düşündüm, midemi bulandırdım. sıkışınca hep bunu yapıyorum :)

ööyykkk midem bulandı.

öperim o_o

ipek

8 Ocak 2010 Cuma

sorun anacım




http://www.formspring.me/sentekbizikimiz

benim superman sevgilimin yeni oyuncağı...
(ünlüler genelde araba falan aldıklarında yeni oyuncağım der, biz de bi yere üye olunca.garibanlık hacı naparsın:)

hani ben efeye blogumuzla ilgilenmiyosun, hiçbişi yazmıyosun,insanların yorumlarını cevaplamıyosun diye kızıyodum ya o da böyle bi hoşluk yapmış işte. sırf sizle içli dışlı olalım, siz bizi daha iyi tanıyın diye.. bak sen yalakaya:) siz sorun biz tüm samimiyetimizle cevaplayalım. eğlenceli olacağa benziyo. ne dersiniz?


hadi bakalım sorması sizden cevaplaması bizden.


5 Ocak 2010 Salı

Korktuğum şey başıma mı geliyor?

Şu hayatta en korktuğum şey amiyane tabirle "karı dırdırı"dır. Birkaç gündür İpek'e bir haller oldu, çenesi durmuyor! Ona sövüyor, buna sayıyor, beridekine söyleniyor, önündekine dırdırlanıyor. Bunu yüzüne karşı söylediğim zaman kırılıyor ama belki buradan okuyunca bir nebze daha az laf işitirim :)...

İpek, balım herşeyine tamam, yemeklerin çok güzel, yatakda kaplan gibi, mutfakta emine beder gibisin ama çenen niye kibariyenin annesi gibi? Sen önceden böyle değildin... yani böyleydin de bu kadar değildin... Azıcık sus hayatım, motosun soğusun... Evet kızıyorum bazen.. cidden kızıyorum, şu sıralar sağlığın da pek yerinde değil birşey diyemiyorum, alıngansın... Ama bana da anlayış göster balım olur mu? sabır taşı değilim ki ben.... Seni çok seviyorum, Efe...

sevdiceklerimiz