21 Aralık 2009 Pazartesi



* efe 2012 de askere gitmeyi düşünüyo, düşüncesini yediğimin adımı bakın daha neler düşünüyo. eğer 2012' de kıyamet koparsa askerlik yapmamış olucakmış, eğer askerdeyken de kıyamet koparsa şehit olucakmış.her türlü cennetlikmişş:=) salak yaa, bunu şu ülkede kaç insan evladı düşündü merak ediyorum.



efe beni saçmasapan bi adamın klibindeki saçmasapan bi hatuna benzetiyo. saçlarımız dışında benzeyen bişi yok aslında. kızın ne kepçük ağızlısı kaldı ne bişiyi. benzetmiyo aslında, baştan söyledi, ipek az sonra seni birine benzeticem, köpüreceksin dedi. hiç köpürmedim walla, efeye karşı bağışıklık kazandım sanırım:=) işte o saçmasapan şarkı ve bana bezediği iddia edilen abla. yanda.




* şuna bugün emin oldum ki 2009 benim için boktan, talihsiz bi yıldı. bugün de sonuncusu olmasını umduğum bi olay yaşadım. benim 5 ay önce aldığım dokunmatik ekran bi telefonum var. aldığım güne lanet ediyorum, dokunmatik ekran kilitlenip duruyo. artık canıma taketti, satıcam ben bunu dedim. telefoncudan içeriye girmeden de baktım bi yamukluk var mı diye. çalışıyodu. o sırada biri bişi sordu, telefoncu amca cevapladı, buyrun dedi bana, satmak istiyorum ben bunu çok yeni aslında diye bıdı bıdı konuşurken amca eline atelefonu aldı ve tahmin edildiği üzzre ekran kilitlendi. bozuk telefonumu satıcaktın diye de haşladı bi güzel.ama o bekleyince oluyo, çalışıyo aslında, açıp kapayalım, aslında satmazdım daaa diye saçmalarken amca bana kıçını dönmüş yürüyodu. şahane.




* domuz gribi aşısı yaptırdık uzuuunca bi süre düşündükten sonra. aşı erkeklerde kısırlık yapıyomuş. efe biraz tutuştu sanki. bende bu durumun tadını çıkarıyorum tabii. dün dedim ki sadece kısırlık yapsa iyiymiş, iktidarsızlıkta yapıyomuş. suratının aldığı şekli görmek mi, efe'nin 3 gün iktidarsız olması mı deseler,3 gün iktidarsız olmasını seçerdim. çok eğlendim çook:=)

(3 gün günden fazla da dayanamıyomuşum, ahh benim sevgili biliçaltım, neleri döküyosun bazen ortaya)





* 2 gündür rüyamda fotograf çektiğimi görüyorum. ilginçtir uyanıyorum, tekrar uyuduğumda yine çekiyorum, çekiyorum, çekiyorum. ecelimin geldiğine işaretmiş. takdir-i ilahi genç yaşta gitmekte varmış, efe artık size emanet. benden başkasını yazarsa falan lütfen çekinmeden oyunuz gözlerini. bu konuda güvendiğim, gözümün arkada kalmamasını sağlıcak bikaç isim var. bunlardan biri hiç şüphesiz. meltem :=)







* İstanbul'da bi taksici bana sen akp'ye oy veriyosundur, o tip var sende dedi. ben nerdee yanlış yaptımm diye o gün bugündür düşünmekteyim.




* bu aralar iğrenç espiriler yapıyorum. hemen örnek veriyim, arkadaşımla sinema girmek üzereydik efe
aradı, hangi filme giriyosunuz dedi. söyleyemem adını sen koy dedim. ööğğğrrrkk. geçen günde efeye sana astronomik bir teklif yapıcam, benimle uzaya çıkar mısın dedim.sonrasında adamın biri sevgilisini buzdolabına kilitlemiş niye biliyomusun, ilişkileri bozulsun istemiyomuş da ondan dedim. ayrılsak da berberizde böyle tipler vardı ya, onlar gibiyim yahu. geçer dimi? bi dönem bu, geçer diyin nolur:=) benden soğumayın diye en hafiflerini yazdım bi de. gerçi efe istanbul faciasından sonra bunlara bile ehi komik sevgilim diyo. yaradı tosunuma.
( ha bu arada film çok boktan, melis birkan ıssız adamdaki gibi işte, aynı tripler,aynı ifade, aynı ses tonu.
bayıyo kısacası.senaryoyu da ben yazmışım sanki. o kadar bok. ama eskişehir var işin içinde gidin izleyin siz. Tuna' da az çakal değilmiş, iyi kullanmış bunu)

12 yorum:

meltem dedi ki...

böööyyykk gerçekten o ne şapşal espriler öyle ahahahhaaa sen serkanıda geçtin yani enişteniz..
o da aşar bazen kendini bi sürrü var ama gelmedi aklıma şimdi
haaaaa du dudu dur benetton sen etmee!! gibi
efenin 2012 de askerlik planların altında yatan sebeblere yuh diyoom şeytanın aklına gelmez kurnazmış oğlumuzdaa
fotoğraftaki kadına benzemiyooon biliyom ben öyle hayal etmediydim zatiiiii:)))
ayrıca sana bişey olmasın allah korusun ama efet efenin gösslerini oyarım ayıpsııın ehehehee:))

sentekbizikimiz dedi ki...

:=)serkan enişteye sor bakalım, en hızlı on nedir diye? eminim hiç düşünmeden jeton dicektir. ehii.
bugünde geçmemiş ya, hala aklımda o iğrenç espriler.pffff.

utquality dedi ki...

2012 deki Şu kıyamet gelse de kopsak:PP (iğrenç esprilere örnek olsun die dedim yoksa hiç huyum deildir!!:))

sentekbizikimiz dedi ki...

utquality, yaşasın iğrenç espri kardeşliği:=)

meltem dedi ki...

ahahahahaaa 2012 kopalım :))) iyi de ben buna çok güldüm ama o zaman ben de mi iğrencim:P

sentekbizikimiz dedi ki...

meltem,iğrençsin tabii ne sanıyodun, bi kere enişte bizden.kaçınılmaz son sende öylesin:=) ahah.

zencinin biri koluna bakarak makyaj yapıyomuş.neden?
çünkü karakolda ayna var da ondan.

bununla birlikte kariyerime son noktayı koydum:=)

utquality dedi ki...

sen karıyerine noktayı koyunca benim gözler dolar kulaklarim euro :S:S biri bu yorumlara dur desin:D

sentekbizikimiz dedi ki...

aaaaaaaaaaaahaahahaaha.
ama ağır tahrik var yaa, zaten zor zaptediyorum içimdekileri,dürtüp duruyosun sende =)
bugün arkadaşımın birine bööle bi ton iğrenç şey söyledim o da,
robin hood neden hamile kalmış biliyomusun dedi. bilemedim. zenginden alıp fakire verdiği içinmiş :=) utandım walla, çok çalışmam lazım çok:)

utquality dedi ki...

aa nasıl bilemezsin,, çok ayıp,,P o zaman sen gökyüzünü izleyen kadının neden hamile kaldığını da bilmiosundur,, teessüf ederim:P (bu son yorumum bu konuyla ilgili yoksa kontrolümü kaybedip tüm iğrenç esprilerimi sıralıcam,, farklı konuların yorumlarında görüşmek üzere:))

sentekbizikimiz dedi ki...

içindeki cevheri çıkardım ortaya fena mı? bööle bi rahatlama, hafifleme söz konusudur eminim. başka iğrençliklerde görüşmek dileğiyle, esenkal, mutlu kal, hoşçakal:=)

banliyöler jülyet'i. dedi ki...

yıllardır kötü espri yaparım, bunları hiç duymamıştım, çok orijinaller. daha fazlasını istiyorum, evet evet evet!

sentekbizikimiz dedi ki...

banliyöler jülyet'i, 2010' da umarım aklıma gelmez de yapmam diyodum, bütün planlarımı altüst ettin. ama seni kırıcak değilim tabii:=) hemen bi kaç kuple gelsiN.

*her şeyi bilen ördeğe ne denir?
-Blendax.

*hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir?
-herbullah

*yıkanan tona ne denir?
-Washing ton

söz saz arkadaşım utquality de. ben bile kendime daha fazla dayanamadım. o devam etsin:=) mutlu yıllar.

ipek

sevdiceklerimiz