7 Aralık 2009 Pazartesi


*efeyle çok pis kavga ettik. şimdi iyiyiz ama ben tam bir izmir şoparıyım buna karar verdim, o ne çirkeflik, o ne huysuzluk öyle. kendimden tırstım walla. (bu da kendimi intihar edicem gibi bişi oldu ya neeyse)


*ayşe kod adlı hamile arkadaşım bebişi doğurmaya karar verdi. o öküzün önde gideni hala bu çoCuk doğaaamaz diye vızıldanıyo. çokta tınnn. göt seniii...


*efe, ayşe'nin sevgilisini aldı meyhaneye gitti. dut gibi sarhoş oldu geldi salak. eve geldiğinde çocuk istiyorumm ipeeekkk diye hönkürüyodu. o odun benim şapşalımda nasıl bi etki bıraktı hala düşünmekteyim.


*az önce efe'ye bi dilek tut dedim "meme" dedi yaa:=) neden böyle bi sevgilim var yeareppim?


*benim bi ajandam var, okuduğum kitaplardaki hoşuma giden cümleleri yazıyorum oraya. yıllardır yazıyorum üstelik ve enfes bişi çıktı ortaya. efe dün o defterin fotokopisini çektirmeyi teklif etti. walla yaptı bunu, bi de ciddi ciddi ne var sanki ya ipek ya ,uff yaa derste falan sıkıldıkça okurdum dedi. bu adamda "kişiye özel" kavramı yok. arada bi diş fırçamı kullanmasından belli zaten. pislinnkk:=)


*efe her sabah blogu açıyo ve aaa 12 yorum var, ohaa lann 6 kişi daha izliyo diyo ve ben her seferinde inanıyorum. bugun de aynısı oldu, saf mıyım ne?


*bugün fim almaya gittik, orda gebertiyodum efeyi. şimdi ben sevdiğim bi film mutlaka arşivimizde olsun istiyorum, çocuklarımıza hatıra kalsın diye. efe de her defasında o zamanaa kadarrrr diye bi başlıyo, deliriyorum. dvd mi kalıcak ipek sanki yaa diye dalga geçmiyo mu o zaman diyorum ki çarp şööle ağzının üstüne bi tane. yapıcam ama bi gün.


*dergiler rengarenk yılbaşı ajandaları veriyo diye, servet harcadım bi ton salak dergiye. paracıklarım gitti diye okuma zorunluluğu hissettim bi de, cinsel yaşam testleri falan çözdüm. maksat param boşa gitmesin. efe de bu ajandaları toplasan bi dergi parası etmez dedi. bok. yalancı işte. çekemiyoo !


*turşu yaptım, sirkeli salataya benzedi, efe çatladığı için erken açtı kapağını da ondan. zaten bi kavanozu salata niyetine yedik, kışlık turşu kavramı bizden bayaa uzak bunu anladık. reçel faciasından sonra turşuyu da annelere bırakmayı uygun gördük.


*efeye kızın biri gözümün önünde resmen yavşadı. hiç sinirlenmedim, gerilmedim, tepki vermedim ama büyüdüğüme karar verdim. bana bu duyguyu yaşattığı içinde efeme teşekkür ettim:=)

13 yorum:

Leah dedi ki...

İpekkkkkk kıskanmamayı nolur bana da öğret, yalvarıyorummmmm :(
Ya ben şirret bi şıllığa dönüşüyorum kıskandığımda, kendime şamşırıyorum, tanıyamıyorum falan :(
Bu aralar içimde çocuk yapmak gibi bi istek var. Şaka gibi ya. Bi tane minnacık bebeğim olsun, adı Naz olsun ya da Ata. Ahhh ahhh Allah'ım o günleri bana göster inşallah maşşallah. Daha çooook var aslında, Efe'nin de dediği gibi ama kısmet tabi :(
Kendinize cici bakın ayrılmaz ikili. Nazar değmesin size. Korkuyorum zaten herkes mıncırıyo sizi burdan, elem tere fiş kem gözlere şiş diyorum ve öpüyorum :*

Unknown dedi ki...

efe haklı malesef... o ajandalar dergi parası etmiyor malesef... (:üzüngüm ipek... ve son o yavsayan kızı dövim ben ama karsında saygılya egliyorum ... aferin len sana ... genelde kavga cıkıyorda ... bir de kavga etmeyin göze geliyorsunuz diye korkuyorum... seviyorum sizleri... hala sinema konusunda bir şey yazmdanız... afm nin müdürü cok ama cok yakın arkdasım o yüzden istedigim herşeyi yapar bir oraya gelmedim diye dövecek beni o kadar... /:

meltem dedi ki...

haaaa bu dudaklar bu dişler seninse 10 numara diyorum yaneeee

meltem dedi ki...

dimeeeeeek şoparsın haaa amanın kapışmayalım o zaman allah korusun ben de adanalıyım düşün artık sen sonumuzu:):)
ayşeyi anlayamıyorum bi türlü cesaretinden dolayı kutluyorum ama cık! bu kadar basit değil ipoşum bi çocuğu dünyaya getirmek bu kadar kolay değil lütfen iyi düşünsün bu konuda tek tek ayrıntı yazıp bilmişlik yapmak istmeiyorum ama en azından duygusal olarak nacizane fikrimi söylemek istedim
neyse yinede allah pişman etmesin diyorum
efe ile sen beni öldürüyosunuz valla deliler:)

meltem dedi ki...

oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunum
öküzüm tormadan düştü gördünmüüüü amanın yandım
tiridine tiridine tiridine bandım :P

meltem dedi ki...

bi yorum daha yaziiiim de efe seni kafalarsa sabah boş çıkmasın
ehehhehehhe hedef 12 yorum ooof hepsini nasıl yapıcam tek başıma
ustaaaaaaaa bi el atın ya:S

sentekbizikimiz dedi ki...

leah, ahh o çocuk yapma isteği...tamamen hormonlarla alakalı. ve sanırım biraz da yaşla. ben hiç çocuk yapmıcam diyen insanların bile ara ara bu dönemi yaşadığını gördüm. olur ööle:=)
kıskanma mevzusuna gelince de kadınlar her daim kıskanır aslında ama karşısındaki adam ona güven veriyosa bu duyguyu bastırır, bastırır, bastırır. sonra bi gün bi bakar ki pamuk gibi bi hatun olmuş. bastırılmış duyguların hortlamaması dileğiyle:=) muck

sentekbizikimiz dedi ki...

meltem, ya çok tatlısın sen:=) böyle arada oturup senle sohbet edesim geliyo.saatlerce üstelik:=) hissediyorum sende de o potansiyel var:=) mesela sen bi gün bize kahvaltıya gelsen konuşsak çatlayana kadar:=)

sentekbizikimiz dedi ki...

tom's diner, al bi efe daha:=) hevesimi kursağımda bırakın hemen zaten. çok pissiniz. insan güle güle kullan ipek, iyi yapmışsın ipek, keşke ikişer tane alsaydın ipek der ama nerdeeee:=) bi de beleş bilet demişsin ya, korkunç mutlu oluruz. şimdilik vizyondaki tüm filmleri sömürdük, ama kısa sürede arkadaşına müracaat ederiz. muck. haa bi de eskizler gayet başarılı ne zamandır söylicektim, unutuyodum. aferin yavrucumm.

meltem dedi ki...

valla ben gelirim, gelmem sanıpta bol keseden atma sakın:))))
sizin mevkiii neydi eskişehir di di mi:D

MeL jones' dedi ki...

ipektoş! :) alemsin kızım sen ya ikinizi pek seviyorum cok eglencelısınız.. Nazarlara gelmeyın lütten okuyun ufleyın kendınızı :)
bıde arayı acmayın öptümmm :)

Sel dedi ki...

"efeye kızın biri gözümün önünde resmen yavşadı. hiç sinirlenmedim, gerilmedim, tepki vermedim ama büyüdüğüme karar verdim. bana bu duyguyu yaşattığı içinde efeme teşekkür ettim"


"heavenly" bi duygu de mi? evet öyle. kralsın efe.

Fulyanna dedi ki...

Heh buldum İzmir şoparı seni, toprak çekiyo be :D

O fallı,hocalı-büyülü postunda Karşıyaka'da falcıya gidiom diince İzmir dışından geldiğini sanmıştım.Telviye teyze gibiyim jeton biraz geç düşüyo da :D

sevdiceklerimiz