13 Aralık 2009 Pazar

küstüm oynamıyorum

Efeye kızgınım ! siz hep diyosunuz ya amann nazar değmesin size, amann göze gelmeyin... sanırım geldik o çıkasıca gözlere. anlatınca bi çoğunuza komik gelicek biliyorum ama çok kızdım. hatta evi terkettim, istanbul'a geldim bi başıma. yemin ediyorum yaptım bunu.
efe dümbüğüne şu bloğu açtığımızdan beri gıcık oluyorum ben aslında. adama sanki silah zoruyla yazdırıyorum. dürtmeden yazmıyo. aslında ota boka yorum yapmaya bayılan bi insan. twitterı var, friendfeedi var, facebooku var, sosyomatı var. var da var!!! işin özü adam fazlasıyla sosyal...twitterına bişi yazıyo, 238502 tane yorum, amann efe ne alemsinler, efe çok tatlısınlar, balımsınlar, yerimler, öperimler... kıskanmıyorum yanlış anlaşılmasın. ama sevgilimin enerjisini çalıyolar. ne hakları var ya?ben hadi hayatım bloğa yaz bak çok komik bugün olan, cart curt diyince de tamam ipek yeaaa, ne acelesi var yeaa, bi kafamı toplıyım yazıcam yea diyo! işte o zaman şeytan diyo ki bana, al o kafasını çarp duvardan duvara, bakalım bi daha toplanabiliyo mu? ulann sanki akademik makale yaz diyorum.
geçen telefonda dedim ki bak sevgilim yorum vardı bikaç tane, onayladım, acelem var diye cevap yazamadım, sen eve gidince yaz bişiler. Eve gittim efe gelmişti, sanırım bende biraz abartıyorum bu işi, ayakkabılarımı çıkarırken yorumları cevapladın mı dedim, cevaplıycakmıydım ki dedi. o an ayakkabılarımın topuklarıyla o gözlerini oyup eline vermeyi o kadar çok istedim ki... kafasına fırlattım ama havada yakaladı. adamın refleksleri gelişti sayemde.
geçtim yatak odasına lensimi çıkarıyorum, üstümü değiştiriyorum falan filan. damladı arkamdan, öpmeye çalışıyo binbir şebeklik yapıyo. yerimmm ben ayva göbeği demeseydi keşke. o an delirdim. bütün sorun 2 kilo almam dimi diye başladım. geçen gün yüzün hafif tombullaştı ama kolların bacakların gayet normal, azcık göbiş çıktı ama o da oturunca her insanda çıkıyo demişti. bu söylediklerini bi anda yüzüne kusmaya başladım. şaşırdı...haklıydı da. ben de şaşırdım, ufaktan kin beslemeye başladığımı farkettim ki bi ilişki de bundan tehlikelisi yoktur. bağırdım çağırdım. efe bişi yapmadı. dinledi...bi ara sarılmaya çalıştı, 10 kaplan gücüyle ittim. yediklerimi inkar etmiyorum maşallah:=)
kadınlar böyle malesef,konuyu nerden nereye bağlıcakları pek belli olmuyo...oturdum, düşündüm...biraz özlemek iyidir dedim. hazırladım sırt çantamı, çıktım gittim. yatağın üstüne de not bıraktım. filmlerde olmuyomuş demek ki bunlar. fonda sezen aksu'dan git çalsa film bile olabilirdik aslında ya neyse.
istanbuldayım şimdi. yediğimden, içtiğimden, gezdiğimden, konuştuğumdan,güldüğümden, ağladığımdan hiçbişi anlamıyorum. ağlayınca bile rahatlamıyorum. fotoğraf çektim bir sürü, tatsız tuzsuz, güzel değil...gayet iyi olduğumu düşünürdüm, değilmişim. rakı içtim sarhoş olmadım. benim nazın, şımarıklıklarım efeyeymiş. dışarısı soğuktu, ben incecik giyinmiştim üşüdüm bugün...efe olsa böyle de çıkılmaz ama ipek, uçarak gidip değiştiriyosun derdi. üşümezdim.
özledim...
ama ayaklarım gitmiyo bi türlü. sanırım bikaç gün daha burda olmam iyi gelicek ikimize de. olmadı ben bi sinan çetin'i ararım burdayken. film yapsın bizi:=) gerçi adam eminim reddeder bizim filmi çekmeyi, ne yani sorunumuz sevgilimin blogumuzla ilginmemesimi dicem. şapşal mıyım ne?
***domuzlukta son nokta. blogun şifresini değiştirdim. ehihihi

4 yorum:

eb dedi ki...

Hepimizin zamanla yaşadığı şeyler,yalnız değilsin (: aynen söylediğin gibi yavaş yavaş birikince söylenen sözler birden haykırıyorsun yüzüne bu da pek hoş olmuyo hatta ağzından çıkarken pişmanlık duyuyosun ama dilin kemiği yok ki engel olamıyosun.Bazen özlemekte iyi geliyor fakat arayı pek açma ;)

MeL jones' dedi ki...

Yavvrumm yaa! bence kapatın blogu bak göze geldınız ya ben kendı arkadaslarımdan bılıyorum sıze nazar degdırme potansıyelı olan ınsan olmaz mı! tabı kı var ohoooo!
Bloga yazıp yazmama olayı bı patlak olmustur nazarın etkısıyle:)
İşşallah ıyı gelır ama cokta uzatma arayı hepten boka sarmayın.
Ay mutlu olun anacım evlenın dugun fotolarınızı koyarsınız öyle acarsınız biloku sımdık kapatın :)
Sizleri seviyore
sıkı giyin ipektoşş :)

meltem dedi ki...

cık cık cık olmadı ipoş! istanbula gelmene ok! kapıyı vurup çıkmana ok! kavga dövüş içindekileri kusmanda ok! ama blog yüzünden kavga etmek olmadı..
sankiiiim sen başka bişeye kızmışsın ama bize söylemiyosun ya da kendinde henüz bilmiyosun:)
deli kıss, yorumları cevaplasa ne olur cevaplamasa ne olur! yemişim blogu dersin en kötü
sen yaz blogunu güzel güzel bizde okuyalım zaten sen yazdıkça efe de kayıtsız kalamaz o da yazar bişeyler hem içinden gelince yazsın daha iyi değil mi?
booooş ver koy dötüne rahvan gitsin ama efenin canını sıkan başka bi şeyi varsa; söyle alayım paçasını aşşa(efe şaka ha, kızı sakinleştiriyom şşşşş)
kıss nerdesin istanbulda nerelerde takılıyorsun ben ataşehirdeyim haberin ola:) yakınlara gelirsen taaam mı:D
ataşehir mi? anadolu yakası canım:)))

not: nazar konusuna gelince ne düyürüüüüüüz:
elem terefiş kem gözlere şiş:D

japon çekirdeği dedi ki...

ipek'im böcük'üm :)) ne alemsin kızım sen yaaa... arada bir özlemek, özlenmek iyidir zaman zaman olur öyle şeyler fakar bir blog içinde olayı abartmayın. efe yazmasada olur rahat bırak çocuğu senin yazılarında gayet eğlenceli..sizi ailecek severek izliyoruz zuhahahah

sevgiler
japon :))

sevdiceklerimiz