14 Aralık 2009 Pazartesi

muhsin bey gibi oldum lan, dön litfen...

Tamam! itiraf ediyorum! Herşeyi bugün burada bu yazıda açıklayacağım!

Öncelikle blog'a neden yaz(a)madığımı itiraf etmek istiyorum : Allahın cezası pislik ipek benden iyi yazar oldun başıma şevkimi kırıyorsun pislik!

Sonra taş gibi olan, şişko olmayan biricik hayat arkadaşım canım eşim hatta karım ulan! canım karıcım evine dön, seni çok özledim!



Ahh dostlar ahh, hakketten nazara geldik sanırım... ipekim balım dolup taşmış çekti gitti.. bok gibi ortalarda kaldım, kaç gündür evde ne yemek ne çamaşır.. ortalığı bok götürüyor... lkol komasına girceğim yakında! nedir ulan bu çektiğim! karısının dönmesini isteyen muhsin bey gibi oldum! ipeğin de sağı solu beli olmuyor ki... lan ne yazacağımı da bilemiyorum şimdi.. kafam bok gibi.. halimi hiç sormayın! aklıma ne gelirse yazıyorum kusuruma bakmayın... ( kafam da azıcık güzel hani.. )

İpek çekti gitti, ilk gece zaten küfür etmekten uyuyamadım! hay azıma, hay kafama, hay aklımı, hay beynimi, hay şahsiyetimi.. sövmediğim yerim kalmadı... ( ipeğim sana sövmedim lan hiç valla bak ) sabah uyandım, kızarmış ekmek kokusu yok, bir kahvaltı yok.. gece yatmadım zaten gerçi, yatamadım... sabaha karşı bir dalmışım... neyse kahvalıyı geçtim, duş alacağım suyun bile tadı bzuk sanki.. içeriden müzik sesi gelmiyor, hain bir ıssızlık götümü kaşıyıp duruyor! neyse birinci gün salak salak ortalıkta gezinmekle geçti.. ikinci gece.. o gece daha bir beterdi... gözümde hala uyku yok.. ipeği arıyorum açmıyor, mesaj atıyorum cevap yok... bu bloga'da az küfür etmedim hani sözlemesi aramızda.. (:

2. gece Aytaç ile onuru çağırdım, gelirken de alabildiğiniz kadar alkol alın dedim... geldiler... hayvan herifler sanki alkol kıtlığından çıkmışlar! 2 büyük vodka, 10 bira, 1 büyük rakı, bir şişe tekila almış gelmişler... tabii durumu anlattım ya telefonda yengeniz gitti diye şerefsizler evde beni teselli etmek adına hem baç izleyecek hem de birkaç kafayı çekecek yerleri var.. sevgililerine de biz efeyi teselliye gidiyoruz onda kalacağız demişler... adiler! neyse.. biz iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç iç... ebesinin örekesine kadar içtik.. 2 gece de öyle geçti.. gece gündüz sarhoşum bağırıyorum ipeğe sesli mesajlar gönderiyorum tık yok! deli oldum iyice!

Bu sabah bloga sardım.. şifreler deniyorum, ipegin doğum tarihleri telefon numaraları annesinin kızlık soyadı, göbek adı, kütüphane numarası, kredi kartı şifresi, ayakkabı numarası, sütyen kopcası.. aklıma ne rakam harf marka sayı gelirse yazdım... yemedi.. araya arkadaşlar soktum hackleyin lan patlatlatın diye bağırdm sövdüm, onlar da bana sövdüler sonra akşam üstü bir hacker arkadaş aradı.. palattım abi dedi... dedim dile benden ne dilersen... az önce de ipeğe mesaj attım, patlattım lan blogun şifresini diye! o da mesaj atmış, azınatükiriyim efe diye! çok mutlu oldum lan (: cevap yazdı lan bana... şimdi blogu patlattığım için de özür dilerim hayatımın balı... möçk...

şimdi şu twitter, friendfeed olalarına geçelim, yaa onlara cep telinden mesaj yolluyorum hem biliyorsunuz kısa mesaj olayı yani onlar.. vırt zırt gün içerisinde kafa dağıtmak için yapıyorum onları.. ama blog yazmak ayrı birşey.. bir de uzun zamandır birşeyler yazmıyorum.. eskiden iyi yazardım, şimdi ne bileyim yazdıklarım iyi gelmiyor... ipeğin yazdıklarını daha bir seviyorum daha bir beğeniyorum... böyle çok tatlı samimi geliyor.. ipeğe karşı ezik hissettim lan kendimi resmen! neyseciğime.. hem bir de böyle şu sıralar bir halsizlik var üzerimde genel.. kıştan dolayı sanırım.. bir durgunluk filan... ipek de böyle üstüme gelince... aman işte öyle....

sadede gelelim... ipeğim, balım çok seviyorum lan seni, herşeyimsin lan hayatımın puzzle parçası... sabah kahvaltım, duşumdaki suyum, yastığım çarşafım yorganım, ayak baş parmaklarım.. ipeğim herbişeyimçç dön litfen.. nöğlur.. seni çok seviyorum lan valla... bak onurla aytaç eve karı atacaklarmış öyle diyorlar... ben izin vermiyorum ama beni de dinlemiyorlar... gel kurtar beni... alkol komasına girmeden yetiş balım.. litfen dön nöğlüüür....


9 yorum:

meltem dedi ki...

ipeeeeeeeeeeek lütfen dön!!!!!
böğürüyoooo çocuk kıs hemen dön!!
efe sen de güzel yazıyosun haksızlık etme kendine siz ikinizde zırvalasanızda samimi olduğunuz için seviyorum ben sizi okumayı ama
illegal işler yapma sakın efe bi daha kulağını çekerim valla..
ne öyle hekıır takııır falan!!! sakın duymiyiim bi daha
neyse hadi öpüşün koklaşın barışın bakeeem:))

çelen dedi ki...

İpek kız güzel yazmış ( yalvarmış ) adam dön kız hadi :)

ÇitLemBik dedi ki...

Ben bu işten bir şey anlamadım. Bu kadar üzülüyorsun, içiyorsun ediyorsun da kalkıp İstanbula kızın yanına gitmek dururken, sen blogun şifresini kırdırtma çabasına mı giriyorsun? Tuhaf. Ne blogmuş vay be dedim. Gerçek olduğunuza dair inancım zedelendi açıkçası.

eb dedi ki...

İpek valla çok heveslendim biz aynı evde yaşasak acilen terkeder sonrada böyle bir yazı isterdim (:
Daha fazla acı çektirme de dön evine,yoksa sinan çetine falan da gideriz blog dünyası olarak (: (: (:

İrma dedi ki...

AAAY yazık ipek ya dön bak belli çok pişman günde 3 öğün yazar artık bloga:)
efe sende alkolik arkadaşlarını uzaklaştır bence yazık olcak sana:)

meltem dedi ki...

aaaaa nerdesiniz ya biz ses verin valla çok ihmal ettiniz ha
ay bak valla evi terkederim ona göre:(((

sentekbizikimiz dedi ki...

çelen, döndüm yahu:=) biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın, oynaşmaktan fırsat bulamadık. ehihi

çitlenbik, evet efe tuhaf bi adamdır ama asla düşündüğün gibi biri değildir. benim bildiğim haklı sebepleri olmasa emin ol gelirdi.
ne blogmuş vay be diye şaşırmışsın ya, anlamanı beklemiyorum açıkcası. ben senelerdir her anımızı defterlere yazıyoken büyük bi özenle ve şimdi de bunu başkalarıyla paylaşıyoken gözümümdeki değerini bilmen
imkansız zaten.
istanbul'a gittim evet ama tek sorun efe'nin yazmaması değildi. bu çocukluk olurdu. bizim ilişkimize benzer bişiler yaşayanlar anladı zaten beni,samimiyetimi... gerisi sorun değil.

eb, amann terketme evi falan:=) kötü örnek olmak istemem. hoş efe pek romantik bi adam olmuş yalnız
kalınca. arada pılıyı pırtıyı toplayıp gitmek lazımmış
demek:=)

irma, şekerim bu adamın ortası yok ki, şimdi de osursan yazıcam ipek görürsün diyo:=) dengesiz:=)

meltem, döndüm meltemcim sıcak yuvama:=) sevdiceğimin yanı başında bu satırları
yazmaktayım. pek mesudum:=) bu arada niye dalga geçiyosun benle yaa, dilinize düştüm artık
unutmazsınız:=) efe'nin de tüm espirileri bunun üstüne kurulu:=)mööçkk.

İPEK

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

ÇitLemBik dedi ki...

ipek bende muhsin bey gibi oldum. -ipeeekk nerrdeeesssiiinnn fs sahalarınaaa döönn nöööllüüürrrr sensiz çekilmiyor buralar böğüüü-

sevdiceklerimiz