1 Aralık 2009 Salı

yerimmm


biz şimdi efelere gittik ya , benım orda iştah sen bi açıl, o gun bugundur tabiri caizse ''agopun kazı'' gıbı yıyorum. ama ne yeme? öyle böyle değil. efe ağzıyla gülmeyi bıraktı artık:=) mutfakta ben tıkınırken karşıma geçiyo oturuyo, o bakıp güldükçe de ben yiyorum. psikolojim mi bozuldu yahu benim?
efe bugun dedi ki otur neler yedin yaz bi görelim. önce cık mık dedim. baktım daha çok dalga geçicek liste yapmazsam, oturdum yazdım. aynen iletiyorum.
sabah: ballı,cevizli cornflakes, ardından sucuk, 2 dilim ekmek, aklınıza gelebilicek bütün kahvaltılık malzemelerden biraz!, 2 kaşıkcık nutella, bol miktarda şekersiz çay ( şekerli çay çok kalorili asla işim olmaz:=))
öğle: efenin enfes sebzeli makarnasından 2 tabak, sayısız zeytinyağlı yaprak sarması (efenin annesi kalp ben) ayran
1 saat sonra 1 paket BENİMO. benimdi o ama efede yiyodu arada, göremedim kaç tane götürdü. sayı veremiciim.
(sonra biz bu arada bi seviştik, bütün yediklerim hooopp gittii, ben sonra bi daha acıkmıyım mı?. bak sen allahın işine.)
efeye dedim ki gel bi yürüyüş falan yapalım, iyice acıkalım sonra dışarda bişiler yer eve geliriz. uysal sevgilim tamam dedi, dışarı çıktık 5 dakika yürüdük yürümedik, ben başladım karnım belime yapıştı, ne biçim sevgilisin sen, düşüncesiz, seviştin seviştin bütün enerjimi bitirdin şimdi aklın gezmekte vs.vs... efe delirdi ve attık kendimizi bi tantuniciye. ben orda da bol limonlu, biberli tantunileri yedimm, yedimmmmm, yedimmmm:=) ayy şimdi bile ağzım sulandı, kendimden geçtim bak:=)
efe sehpa kullanma göbeğin varken bile dedi az önce. bi insanın sevgilisinden bunu duyması hem çok komik hem de kötü bee:=)üzüldüm bak. yarın ne? çarşamba. ben başlıyım rejime. hem zaten pazartesi başlanan tüm rejimler başarısızlıkla sonuçlanır. evet evet, doğru gün yarın. gece 12 'ye kadar hala zamanım var. yaşasın yemek yemekkkk... öpüldünüzzz...
ipek

14 yorum:

meltem dedi ki...

kesinlikle boğazımı tutamam!!!
benim iştahım ve yemek yiyişim ve de eşimin tabiriyle: "anne sütünden kesildiğimden" beri hiç geçmeyen kronik açlığım aile arasında hep bi geyik hep bi espri konusu olmuştur
hatta bekarken gelir kuzenimin evinde kalırdım 1 ay falan eşi bana neler derdi evden çekirge sürüüsü geçti, bu ay bizim maaş gitti, buzdolabına alarm takıcam:P
düşün ipoşş yıllardır bu lafları ve bu aşşalamaları duyarak yaşıyorum aahhahahaa ama ben alıştım sen de alışırsın
şimdi sen bugün tantuni dedin ya yazında kopardın beni kafadan akşam kesin inönü caddesindeki istanbulun en iyi tantunusini yemeye gidicüüüüüm :)
tabi senin yüzünden:P
eheheheee ama gobeeeem yok!

meltem dedi ki...

ay ipoş sende mi boğa burcusun yoksa ya da adanalımısın:):)

Unknown dedi ki...

yemek yemek sanattır :D götürr

sentekbizikimiz dedi ki...

meltemcim, ben ikizler burcuyum ve izmirlilerin yüz karasıyım. benim şu 3-4 günde yediğimi izmirli hatunlar 1 ayda yiyo.
eşine de teessüflerimi ilet, efeden beter walla, kronik aç demiş. kıyamaaam:=) öptüm çok.

J.C, güzel sanatlarda boşuna okumuyorum diye bi iğrençlik yapmıcam:=)

çelen dedi ki...

Öğlen yemeği olarak yediğim tam ekmeğe Adana dürümün üstüne " ben açımda açım " diye vızıldandığım için iki paket burçak bisküvi verdiler elime onuda yedim, hala açım hala açım! :) sabahki karaköy böreklerini yediğimide yazmayacağım ısrar etmeyin!
sevgiler :)

sentekbizikimiz dedi ki...

çelen, ohhh. yarasın tosunuma:=) çok eğlendim walla, saol:=)

MeL jones' dedi ki...

ipektoş,yarasın,ye kuşum sen boşver,efe önce kendi göbbeeene baksın :p
hayır yani,onlara güzel görüncez diye şu bi kerecik geldiğimiz hayatta yemek gibi güzel bi faaliyetten vazgecios ya! bok yesin tüm erkekler! oh :)

sentekbizikimiz dedi ki...

mel jones, kuzucum ağzına sağlık. can boğazdan gelir dimi? ohh yedim rahatladım:=)

dem vurma anı dedi ki...

aynısı bende de mevcut. sevgilin dalga geçtiği için şanslısın.
zira benimkinin o gözü kör hali beni deli ediyor.
düşünsene gittikçe şişiyorsun ama adam durmuş karşında olsun sevgilim sen böyle de güzelsin diyor. benim ise o öyle söyledikçe daha da sinirlerim bozuluyor. biraz gaz verse ya rejime girmem için :s

çelen dedi ki...

O değilde ben hala yiyorum ipek yaa ? :( :D

sentekbizikimiz dedi ki...

ilkveson
beyonce, jennifer lopez,shakira çıktı da huzura erdik şekerim. gerçi hala çifte standart söz konusu olabiliyo, azcık kilo alınca senın popon büyük onların ki enfes. anlayabilmiş degılım:=) sevgılın de latın sevıyodur senın, yemeye devam et sen, tadını çıkar. muck

çelen
amann be çelenimm, dert ettiğin şeye bak. bende yiyorum, kendimde inanmamıştım zaten rejime başlıcaama:=)ehihi.ama bi gün kararlaştıralım o gün başlayalım. belki gaza geliriz.=) hatta ben bu blogu diyet bloguna çeviriyim. hergun kac gram zayıfladıgımızı falan yazarız:=) neese, çok konustum öptum gıttım.

çelen dedi ki...

Zaten bugün hafta içi bugün olmazdı rejim evet sonra başlayalım :D
Bu arada kilolarımızı boyumuzu filan burada yazmayalım sonra konuşuruz :P

sentekbizikimiz dedi ki...

ben şeffaflıktan yanayım çelencim:=) boyum 1.73, kilom 59:=(((ühühühühühü. yazınca feci koydu.

çelen dedi ki...

Yapma bunu yapma bunu ipekk! :((((((((
açıklıyamicim boyumu hele senden 10 cm kısa olduğumu açıklayamam ben yahu!

sevdiceklerimiz