3 Şubat 2010 Çarşamba

Kibariye'nin memleketinde aşk ♥ ♥ ♥



5 gündür izmirdeyim. annemin ve babamın yanında, efe de kendi ailesinin...parmaklarımla böyle gün sayınca daha yeni geldiğimi ama 5 günün bayaa uzun geldiğini farkettim. o kadar uzun geldi ki bugün hem çok çılgın hem de böyle çook romantik bişi yaptık.ilerde çocuklarımıza, yok yok torunlarımıza dicem ki bu büyükbabanız var yaaa, dünyanın en tatlı,en romantik,en lokum sevgilisiydi. onlarda anlat hadi büyükanne
dicekler, ben milyonuncu kez anlatıcam zevkle, onlar da bıkmadan tekrar tekrar dinlicekler ilk kez dinliyomuş gibi. gerçi şimdiki nesil duygusuz, yeni yetme sıçırtmalar aşktan meşkten anlamıyosa bi 30 yıl sonra sallarlar mı, aşk diye bişi kalır mı bilemicem. neyse mevzumuza dönelim.



efe'den ayrılırken bayaa ağladım zırladım,sanki 5 ay ayrı kalıcaz anasını satıyım. ilk 2 gün seni çok özlüyorum aşk böcüüm, sana sarılıp uyumak vardı ahh ahh, yatakta soğuk zaten, nerdeeesin modunda geçti. Sonra özlem derecemizin arttığındanmıdır bilinmez, çılgınlar gibi kavga ettik. neden telefonu 1 seferde duymuyosun, yemek yiyosan kapatabilirim bu kadar soğuk konuşmana katlanamıcam, yanında biri varsa sonra konuşalım, neden uyuyosun ya bu saatte tüm gün naaptın bakiim sen gibi tipik ayrı şehirlerde olan ve birbirini deli gibi merak ettiği için birbirine saran sevgili triplerine girdik. ( cümlemin uzunluğuna dikkat çekerim ^^ konuşurken de böyle oluyo, konunun özünden sapıp başka diyarlarda bulduğum çok oluyo kendimi, gerçi şimdi sapmamışım, konu yerli yerinde ama cümlem uzamaya devam ediyo:::)



Dün gece uyumadan önce yine depreştik, hatta ben ağladım bi güzel. efe'nin dayanamadığı tek şey, ölür ya 2 damla göz yaşımı görse. ben burnumu çekiyodum ki buluşalım yarın dedi. nasıl sinirlendim, dalga geçiyo diye. baktım adam ciddi, oluurr dedim. ama evdekilere söylemeyelim hem anlamazlar, bokunu çıkardığımızı düşünürler hem de atraksiyon olsun dedi. ayy ben nasıl fingirdiyorum, sanki lisedeyiz,ilk defa buluşucaz... kimse bilmicek ya fazla coşkulu. bi de hayvan ben e nerde sevişicez dedim. puahahaa. adam erkek haliyle sormuyo, utandım walla. sordum efeye laf kaynadı, sonra tekrar dedim e nerde sevişicez diye, efe delirdi işte orda. sevişmekten öte şeyler de var ipek dedi. haklı, çok haklı:))

Buluşmaya karar verdik sıra plan yapmaya geldi. 1500 saat düşündük nerde buluşsak diye. karar verdiğimiz yer hakkaten enfes, AKHİSAR :) ben o arada aa kibariye'nin memleketi dedim, sanıyorum insan fazla sevinçten zaman zaman saçmalayabiliyo. kibariye ne alaka, ondan bizene, çözemedim:))



efeyle 11 de buluşmaya karar verdik, 90 km izmir'e, balıkesir'e 86 :) 8' de uyandırırım ben seni dedi, kapattık. annemim yanına gittim ben yarın özgeyle buluşucam kahvaltı yapıcaz dedim. sonra da alsancakta takılırız, beni merak etmeyin. annem, bizi mi görmeye geldin arkadaşlarını mı anlamadım falan dedi. bende sallamadım, dinlemedim bile:)



Gece bende bi heyecan bi heyecan, kaç kez uyandırdım efeyi. telefonunu kapattı en sonunda:) bende bunu bekliyomuşum sanırım, uyudum hemen sonra. sabah efe aradı, uyandım, hazırlandım bi güzel, gittim otogara...nasıl güzel bi duygu anlatamam ^^Yol boyunca telefonla konuştum, hiç sevmediğim eski ev arkadaşımı bile aradım zaman geçsin diye. nitekim
geçti, indim otobüsten beni bekliyodu canım sevgilim. koştum atladım boynuna, hayvan gibi öpüştük kibariye'nin memleketinde olduğumuzu unutarak:)



küçücük bi pastane bulduk, bi ton pasta börek aldık, sıcak çayla yedik bi güzel. o kadar romatikti ki, sanki orası böyle 5 yıldızlı bi otelin lüks restoranı gibiydi. gerçi öyle olsa bu kadar romantik gelirmiydi, parayla saadet olur mu orası tartışılır.



pastaneden çıktık, sokaklarda boşboş dolaştık, zaten 2 tane caddesi var :) Efe 3 saniyede bi kibariyenin memleketi haa diye böğürerek güldü. sonra bi mağaza gördük, super şeyler satıyo. minicik elbiseler falan var, yolu düşen olursa akhisarın girişindeki köşe dükkan. zaten ondan başka mağaza yok adam gibi görürsünüz. sevgilim ordan bana supersonik bi elbise aldı, giyiyim mi dedim, kibariye'nin memleketinde olmaz şimdi, izmirde giy dedi. uyanık sevgilim bi de poşetten çıkar çantana at, şimdi gider annene bak diye gösterirsin, salaksın dedi. haklı.yapardım:)



Sonra ayrılık vakti geldi, sevgilim beni otobüse bindirdi, el salladı. ben ağladım... ama akhisardan izmir'e kadar salak bi tebessüm vardı yüzümde, normalde otobüste kimseyle konuşmayan ben yanımdaki teyzeye efeyi anlattım. aşk işte ...




ipek

30 yorum:

MeL jones' dedi ki...

ulan ne adamlar var...
bi bok olmamış gibi gotunde pireler ucusanlar var bıde...
bok..

ÇitLemBik dedi ki...

kıskanmadım işte hıh! :)

Unknown dedi ki...

Sizz çok ttalısınız yaa:)
Allah nazar değdirmesin=))

sentekbizikimiz dedi ki...

mel, e basıcaksın tekmeyi götüne o pireler uçuşanın, sende kabahat yavrucum:)

çit, sen bizi kıskanmadın da ben seni rüyamda feci kıskandım. hergün spor yapıyorum ondan vücudum böyle taş gibi diyodun,bana bi de aa sen yapmıyo musun diyodun, eziyodun beni:) aaaahahaha

aysun, aminn aysuncum, sende çok tatlısın ^^

Asi genç dedi ki...

ohaa lan efeye bak.
Çok şanslı kızsın yaa ipektoşum.

sentekbizikimiz dedi ki...

ceku, ben enerjimi size de yolluyorum, efe gibi bulucaksınız birer tane *-* sen, mel ve çitlembik için ayrıca yoğunlştım :) Torpillisiniz :)

japon çekirdeği dedi ki...

ipekkkkk çok şekersiniz bak kıskandım bu sefer zuahahah :)))

japon çekirdeği dedi ki...

ipekkk şu yoğunlaşmadan azıcıkda bana gönder böcükümm muckxxx :D

sentekbizikimiz dedi ki...

japon çekirdeği, ^^ aa seni unutmuşum ben. hemen yoğunlaşıyorum, en kısa zamanda sevgilin cepte yavrucum *_*
muahhh

Berry dedi ki...

ipek demek artık rüyalarına girmeye başladım :) iyi güldüm buna. bebeğim uzak kaldın sen ya, olmadı ki böle, özledik.

sentekbizikimiz dedi ki...

elif, berry ne ayak? :)

ÇitLemBik dedi ki...

hahaha :D Berreden yorum yapmışım farkında değilim, arkadaşa blog açtık da açık kalmış farkında değilim.

sentekbizikimiz dedi ki...

Aşık mısın kızım :)

ÇitLemBik dedi ki...

sanırım senin kadar aşık değilim :D sende benim kadar fit diilsin :p hahaha.

sentekbizikimiz dedi ki...

5 dakika önce yediğim bi tabak dolusu mayonezli makarnanın üstüne tokat gibi geldi bu ^^ Yemiciim işte artık fit çit hanım :)

ÇitLemBik dedi ki...

bende akşam soslu makarna yedim, keşke mayonezli yeseymişim dedirttin canım istedi :/ ne zaman dönüosun ipektoşum evine?

LaL dedi ki...

Bende yazıyı okuduğumdan beri salak bir tebessümle gülümsüyorum size bee! bi gidin şurdan ya :)
öpücük!

sentekbizikimiz dedi ki...

çitlembik, haftaya dönüyoruz. sonunda :)

lal, gidersek özlersin amaaa ^^ çok ararsın bizi :) muju

ipek

dem vurma anı dedi ki...

resmen hüzünlendim ya şaka gibi :)
bu arada iğrenç espriler maratonuna yakında ben de katılacağım sanırım
hırs ve takibinde sağlam arşiv yaptım :))

sentekbizikimiz dedi ki...

dem vurma anı, ben çok şükür şu aralar sakinim, utkudan da ses seda çıkmıyo, ama senin ufak bi dokunuşunla eski şaşaalı günlerimize geri dönebiliriz bence :)

The SummerSon dedi ki...

Yazını okurken aklıma eski sevgilimle ayrı kaldığımız dört gün geldi ki biz ilişkimize başladığımız gün okulların tatil olmasından dolayı bir süre zorunlu olarak ayrı kaldık ama o dört nasıl geçmek bilmedi, anlatamam :) Aslında kısa görünüyor ama durumlar farklı olunca çok uzun geliyor :)

sentekbizikimiz dedi ki...

the summerson, durumlar bayaa farklı bizim de:)

ÇitLemBik dedi ki...

İpektoooooşşşşş ben seni mimledimki...! seviomusun bilmiom gerçi :)

ÇitLemBik dedi ki...

İpektoooooşşşşş ben seni mimledimki...! seviomusun bilmiom gerçi :)

sentekbizikimiz dedi ki...

bi ara icabına bakıcam çit, migrenim tuttu fenalardayım. öperim çok.

NARNİA dedi ki...

ne tatlı<3

sentekbizikimiz dedi ki...

narnia, sensin tatlı o_o

ben dedi ki...

böle filmlerdeki gibi...
:(

ikinizin arasına girip dilek tutsam?
okuyup üfleseniz yüzüme yüzüme?
her bir parmağınıza çaput bağlasam?

sentekbizikimiz dedi ki...

ben, feci tatlısın sen ya:)
benim nefesim ulaşır sana, okuyup üflüyorum hemen ^_^

ben dedi ki...

anam! teşekkür ederim =)

ama ben tekim siz ikinizsiniz :(

bana da nefesi kuvvetlilerdenmişsin gibi gelmişti zaten eheh.
var gücünle üfür sen, var gücünle :D

sevdiceklerimiz