30 Nisan 2010 Cuma

fantastik rüyalar

ilginç rüyalar görmekteyim şu aralar. bi gece önce ayşe arman bizle röportaj yaptı, ben yataktan bi dünya starı olarak uyandım. allah dağına göre kar veriyo demek ki yürüyüşüm değişti yahu, etkisinden 1 saatte ancak çıkabildim. yine çıkamazdım da yıkanması gereken bulaşıkları, ütülenmesi gereken ütüleri görünce acı gerçek tokat gibi çarptı yüzüme, e starlar çamaşırdı bulaşıktı uğraşmıyo tabi. haa bi de ayşe armana saçlarını sordum kuaförün kim ayşecim diye. rüyada bile şapşalım, sen starsın ulann, para bok, ne diye sorarsın? :)


dün gece gördüğüm rüya biraz daha ilginç. efe yok oldu. bu arada olsa hiç yok demem hani:) biz sevgilimle bi ranzanın üst katında yatıyomuşuz. ama sadece yatıyoruz öyle elimiz işte gözümüz oynaşta değil yani. Odaya biri girdi, efe'nin de o arada görünmemesi gerekiyomuş, ben üzerini yorganla kapadım. içeri giren adam gitti, bi açtım efe yok. ranzayla duvar arasında boşluk varmış, eğildim baktım, alt kata indim oraya da baktım. yok !!! Yuttu kara delik efemi...gitti dalyan gibi sevgilim.


sabah uyanır uyanmaz anlattım, dikkat et kendine tamam mı sevgilim dedim. heyyttt bee david copperfield gibi adamım dedi. salak yahuu salak :))))

4 yorum:

ÇitLemBik dedi ki...

ipek salaksın :D hahaha koptum lan manyak. ranza ne ya deli :)

Adsız dedi ki...

komik kadın (:

The SummerSon dedi ki...

Efe'nin tepkisine çok güldüm yahu, haha :D

sentekbizikimiz dedi ki...

çitlembik, efeye dedim ki ben hiç hayatımda ranzada uyumadım, neden öyle bi rüya gördüm acaba. o da bilinçaltı dedi,sonra düşündüm evet ya bilinçaltı.ben çocukluğumda ranzanın 2.katından düşeni bile kıskanırdım:))

adsız, saol mu desem ne desem bilemedim:)

summerson, kendine pay çıkarıyo işte,şebek:)

sevdiceklerimiz