8 Nisan 2010 Perşembe

voodoo


bu kadar atraksiyondan sonra size neler olduğunu anlatmak farz oldu. uzun süredir yazıyım diyorum ama öyle vıcık vıcık haldeyiz ki efeyle, tuvalete gidince bile özlüyoruz falan:) delimiyiz ne? :) biz hep böyle göt göte yaşayan bi çift olduk zaten ama bu sefer boku çıktı. efeye,başvuralım bizi yapıştırsınlar siyam ikizi olalım dedim, o zaman sevişemeyiz salak dedi. haklı, arada duruyo beynim, çatlarım ayol, adam dibimde sevişemiyorum:)

efeye sen yaz olanları dedim, ayy çok üşeniyorum gel bi öpiyim dedi. öpmeye üşenmiyo tabi. adam güzel şeyleri paylaşma özürlü, kavga ederiz yazar, ayrılırız yazar. hemen yazmış oraya bok varmış gibi, ayrıldık diye. cümle kurma özürlü, kolay tabi ayrıldık bitti demek. artık 1 yıl götürür bu onu :) bak yine gözüme domuz gibi görünmeye başlıcak susiyım en iyisi ben:) domuz dedim de, biz ayrılmadan önce efe benim gözüme domuz gibi görünmeye başlamıştı. nefret ediyodum resmen ya, yüzyüze gelicez de o meymenetsiz sıfatını görücem diye ödüm kopuyodu. ayrıldıktan sonra bi arkadaşıma durum bu bu dedim. ayy siz ayrılın diye domuz büyüsü yapmış olmasınlaaarr ipeeek dedi. bu arkadaşım da böyle acayip heyecanlı iki saniye yerinde duramayan bi hatundur. biz kalktık aranıyoruz nereye sürdüler acaba domuz yağını diye:) herşeyi döktük, bütün dolapları boşalttık domuz yağı arıyoruz, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve biz üniversite okuyoruz:) ev savaş alanına döndü bişi bulamadık diye üzülürken burcu atladı, buldum işte burda, yapmışlar hainler kotuna sürmüşler dedi. bende çok heyecanlandım hatta inandım bi 2-3 dakika ama sonra hatırladım, mum damlatmıştım ben o kota:) Ne sersemlik allaahımmmm:) bulamadık diye bayaa üzüldük, ben umudumu o domuz yağına bağlamıştım, bulunca efe domuz olmaktan çıkıcak biz eski mutlu mesut günlerimize dönicektik.

kahve yaptım, içiyoduk.mevzu yine biz tabii... burcu dedim böyle içli içli, hayatta en sevdiğin şey nedir deselerdi, efenin benim sırtım ona dönükken, bana sımsıkı sarılması böyle sıcacık sıcacık derdim ama dedim ya yüzünü görmiyim diye arkamı dönüp uyuyodum, yatakta ilk defa üşüdüm çünkü efede delirip sırtını dönünce yorgan bi o tarafa bi bu tarafa gidiyodu, aramıza uçurumlar giriyodu,soğuk rüzgarlar esiyodu üşüyodum dedim.(cümlem çok uzun ve bi o kadar da mantıksız ama anladınız dimi derdimi:) amann demez olsaydım, ayy ipeekkkk domuz değil bu kesin kaşık büyüsü dedi. aman kalkamam burcu git bak kaşıkların yerini biliyosun dedim. bi de fırça yedim,ne safsın ipek ya kaşığın evde ne işi var o toprakta dedi. ben nasıl tırstım, ne toprağı ya diyorum, cin fikirler geçiyo aklından belli, cevap bile vermiyo bana:) Kaşıkları sırt sırta gelicek şekilde birbirlerine bağlayıp toprağa gömüyolar, o zaman böyle sizin belirtiler oluyo işte dedi. bana bi daral geldi, bi sıkıldım. kim uğraşsın bizle burcu ya derken, sen çok zayıfladın ipeEEk kürdan büyüsü bıdı bıdı derken sevgili aradı da gitti.

benim de kafamı kurcaladı aslında, burcuya da soramadım sonra,tükürdüğümü yalamıyım dedim ama internette hoca bile araştırdım. ayy bunu anlattığıma inanamıyorum. şarap çarptı, salaklaştım, döküldüm iyice. bi de sevgilim uyumak için beni bekliyo, devamını yarın anlatırım bi ara.
möçk
ipek

7 yorum:

Scissorhands dedi ki...

21. yüzyıl. einstein okusa burayı kemikleri sızlardı valla -.-'

sentekbizikimiz dedi ki...

biz kadınlar böyleyiz, napalım :)

Unknown dedi ki...

Kürdan büyüsü iyimiş:)

banu bilgi dedi ki...

aklımızda bir şey kırıntısı kaldı mı huysuzluktan ya kavga çıkarıyoruz ya evi darmadağan ediyoruz sanırım bütün kadınlar aynıyız. bu arada uzun zamandır böyle gülmeye ihtiyacım vardı teşekkür ederim :)

sentekbizikimiz dedi ki...

aysun, ne diyosuun, iyi olmaz mı kürdan gibi eritiyomuş insanı:)

banu, ben teşekkür ederim:)

sentekbizikimiz dedi ki...

@nerfititi, yorumunu kaybettim burdan teşekkür edeyim istedim:)

LoLLa dedi ki...

allaaam ya bebegim agir manyaksiniz yaw :))

iihhhii ♥

sevdiceklerimiz