12 Nisan 2010 Pazartesi

yazdım rahatladım


** efe 3 gündür atakuleden at beni in aşaa tut beni diye tahammül sınırlarımı zorlayan bi şarkı söylüyo. o kadar içime işledi ki şarkı, tüm gün biri içimde avaz avaz söyledi durdu. arkadasımın bırıne anlattım, o da evir çevir kıvır çevir salla,salla salla salla sallaa tittreeet diye güzide bi ankara şarkısı söyledi. şimdi biri susuyo içimde biri başlıyo, kabus:)

** sabah gülsuyuyla yüzümü silicektim. ağzımla açıyım o tıpasını dedim, fooşş diye doldu ağzıma,güllaç yemiş gibi oldum sabah sabah:) asetonu da bu şekilde açıyorum, demek ki neymiş açılmamalıymış. ağzıma o dolan aseton olabilirdi ve ben kör olablirdim. (aseton içince kör falan olunmuyo tamamen şimdi uydurduğum bişi.)

** efe çok dedikoducu bi adam olmaya başladı. adamın huyu değişti resmen. geçenlerde ilkokul arkadaşını yolda gördük, kızla bayaa bi konuştu ohh iyi geldi seni görmek falan dedi hatta.kızla vedalaştık,gitti.başladı bizimki,ilkokulda altına yaptığımdan girdi şu an ki koca poposundan çıktı. efenin hep böyle kalmasından korkuyorum, geçer mi?

** her yıl aynı şey oluyo, ben kilo kilo çilek yiyorum alerjim olmasına rağmen. sonra o yediğim çilekler vücudumda çıkıyo resmen, olsun ben onları da seviyorum.

** yaz geliyo hani bikini giyicez ya, ben bol miktarda su içiyim dedim. selülitlerim olmasın diye. (hiç yok ya :p) onu da yüzüme gözüme bulaştırdım, su kustum resmen litre litre:)hiç öyle iğrenç demeyin kusmuğum çilek kokuyodu:) BÖÖĞĞRRKK
** şimdi ben biraz hastalık hastasıyım ya hani, benim bu aralar yüzüm uyuşuyo bi de başım ağrıyo. efeye söylemeye korkuyorum,inanmıyo artık,gidiyoruz sağlamsın diyo doktor, sonra bi ton bıdı bıdı. ama bugun gazetede okudum cocugun bırının de yuzu uyusuyomus, başı ağrıyomus kafasında mandalina kadar tümör varmış. bende yoktur dimi? korkuyorum, ya geç kalındıysa, ölürsem?
** teyzem dün telefonda şunu anlattı, çocugun birininı derste hocası kaldırmıs adın ne demıs,fatıh demıs cocuk,o zaman sen fatıhayı oku demıs. sonra bırını daha kaldırmıs cocuk demıs kı adım yasin ama kısaca bana kevser derler. ben buna abartısız 1 saat güldüm. 6.sınıfa giden kuzenim anlatmış teyzeme o da bana anlattı ama hiç gülmedi. gülmediğin şeyi niye anlatıyosun ki kadıınn:) Efeye anlattım, 5 dakika sustu adam, inanamadı buna güldüğüme:) şimdi yazarken bende inanamadım buna güldüğüme:)
****daha çok şey yazasım var da ütü yapıcam, aman yaa ne zor iş kadınlık. öperim giderim.

7 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

her sey iyi guzel hosta , geldiginden beri hep yuzeysel gunluk siradan seylerden bahsediyorsun ipek. asil merak edilen seyleri hala ögrenemedik. efeyle niye ayrildiniz, ayrildiginizda neler yaptiniz? sora nasil olduda geri birlestiniz? önbalayi isi neydi, evlilik karari mi aldiniz? falan filan., bi suru muhim husus.. aslinda insanlarin özel hayatlarini ne irdelerim , ne de merak edip sorarim amma velakin, sizin ki artik özellikten cikti, kamuya acik bir ortamda ask hikayenizi yazip, sanal alemin leyla ve mecnunu kabul edildiniz, benimsendiniz. seviyoruz da sizi. o yuzden sey ettim yani. öperim.

sentekbizikimiz dedi ki...

ella, yavrucum haklısın walla, hep o niyetle oturuyorum inan,yazıyım anlatıyım o günlerdeki halet-i ruhiyemi diyorum, sonra bi bakıyorum mevzudan çok farklı şeylerden bahsetmişim. düşüncelerim benden bağımsız:) Ama söz yazıcam.
önbalayı mevzusuna gelince mayıs sonu nişanlanıyoruz, evlilik kararı aldık evet. gerçi o karar hep alınmıştı ama şimdi iş daha bi ciddileşicek. ben, tektaşım,aileler, şapşallaşan efe,nişan,tören derken eğlenicez galiba. durumlar böyle. öperizz seni :)

éLLa Çiça dedi ki...

sabirsizlikla bekliyorum ayrintilari. cok sevindim sizi adiniza.. yazdiklarindan cikardigim sonuca göre acayip kafa bir ikilisiniz cunku. Allah daim etsin canimcim.

sentekbizikimiz dedi ki...

o_O saol şekerim :)

Jose Ramon Santana Vazquez dedi ki...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG




CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...


AFECTUOSAMENTE


ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE EL NAZARENO- LOVE STORY,- Y- CABALLO, .

José
ramón...

Unknown dedi ki...

Ya ne komik bir insansın sen, yazlıktan bir arkadaşım anlatıo bende güle yarıla dinliorum gibi oldum, çok samimi ve keyifli yazıların içtenliğinden ötürü tebrik ediyorum.

nil

sentekbizikimiz dedi ki...

teşekkür ederim nil, çok kibarsın :) Ben de tespitinden ötürü kutluyorum seni çünkü ben yazlıkların aranılan insanıyımdır şebekliğimden ötürü :)

Sevgiler, öpücükler

sevdiceklerimiz