18 Haziran 2010 Cuma

Kendimi efe sanırdım, meğer bildiğin kuzuymuşum!

Bu yazıyı kıçımdan ter akıta akıta yazıyorum, lütfen dikkatle okuyunuz. Yazının içeriğinde bulacaklarınız sizi sakın şaşırtmasın, meraklanmayın, ürkmeyin. "herkesin başına gelebilir böyle şeyler" diyerek geçiştirin. Lütfen gece rüyalarınıza girmesin, inanın bunu kaldıracak durumda değilim. Şimdi gelelim konumuza...

Öncelikle uzun zamandır yazamadığım için büyük bir "ÖZÜR" ile başayayım, ayriyetten mazeret de bildireyim : ipek blog'a el koydu, benim çok işlerim vardı, projeler vırtlar zırtlar, sular kesikti, elektirik yoktu, ipek internet faturasını yatırmayı unutmuş. ( şeç beğen al hanım )




Geçen gece ipeğe hafiften sarılacak oldum, "öff çok sıcak, yapışma" dedi. Bir anda yıkıldım! Hayatımın byük bir bölümünü paylaştığım hayat arkadaşım yanında beni istemiyordu! Oysa ben değilmiydim isilik olasıya kadar kışın soğuk günlerinde onu ısıtan, elleri üşüdü diye ellerine üfleyen, ayaklarına masaj yapan, şarkılar söyleyerek uyutan adam! Derin bir endişe sardı beni, ürperdim, sıkıldım, çok sıkıldım. o kadar sıkıldım ki balkona çıkıp bir sigara yaktım, sokaktan geçenlere küfür ettim. İpek uyandı bir süre sonra ne yapıyorsun sen, manyak mısın gir içeri dedi. "yok birşey canım sıkıldı, ona buna saldırıyorum" dedim. Yatağa döndük, o hemen uyudu, ben gözümü bile kırpmadım. Acaba sıkıldı mı benden, bıktı mı, nasıl bu hale geldik, yoksa sadece bencil mi, neden böyle yaptı ki gibi ve benzeri sorular sabaha kadar beynimi kurcaladı. Sizce neden yaptı bunu? neden? neden? neden? neden? neden?...

6 yorum:

banu bilgi dedi ki...

sizinkine çok benzeyen bir ilişkim ve hatta benzer sorunlarım var. bende sarılmayı çok seven bi insanım hatta bana kalsa erkek arkadaşım yanımdan 1 sn bile ayrılmasın ama bu sıcak havalar ciddi anlamda yapış yapış etmekten ve sevgililerin aklına kurt düşürmektne başka bir işe yaramıyor.biz yılın her mevsimi sarılıp uyuruz ama geçen günlerde ben bile (ben ki sevgi ve ilgi arsızı) sıcaktan illahlah edip yavaşça biraz uzaklaştım erkek arkadaşımdan rahat uyuyabilmek için.bu yüzden sakın böyle şeyler düşünme her şeyin suçlusu sıcak ki biz kadınlar bazen böyle huysuzluk yapar unuturuz hatta farketmeyiz ama siz erkeklerde bazen olmadık yerlerde alınabiliyorsunuz.eminim ki İpek senin düşündüğün tarzda bir şey düşünmüyordur bu sadece senin kurunturdur diyorum ve bu sıcakta size sadece kolay gelsin diyorum :)

éLLa Çiça dedi ki...

o sevgi dolu ask böcugu ipegin senden sIkIldIgIna hic ihtimal vermiyorum ben. hatun kismina gelirler böyle arada, aniden $arlayiveririz. cemkirmek desen yapimizda var. belki hormonal bir seydir.. belki de cani keyfi yoktur.. takilma bence.

ÇitLemBik dedi ki...

efe bence ipek senden sıkıldı, ayağını denk al, ama ipeğin eski haline dönmesi için sana yardımcı olcam, olay şu, kızı şımart, ilgi göster, hediyelere, boğ kredi kartlarını öde, yemekleri sen yap, bulaşıklarla sen ilgilen, ütüleri yap ve evi temizle. 2 hafta sonunda ipek eskisinden daha sağlam olacaktır.
ve ipek bu kıyaaamı unutma :p

Adsız dedi ki...

Çitt yuh diyorum :) Bence tek sebep: kadın kısmına gelirler arada, éllanın da dediği gibi. boşver geçer. belki biz sana buradan tavsiyeler yağdırırken siz çoktaan sevişiyosunuz. :O kimbilir bay efe..

Leah dedi ki...

Ben soğuk soğuk terliyorum yazın. Sevgilim gelip sarılıyor bana, amaç: serinlemek. Yazları gerçekten onun için klima vazifesi görüyorum ben. Ama gel gör ki o da tam bir soba benim için. Belki siz de bu moddasınızdır, havalar desen zaten sıcak. Sarmaş dolaş hayat çekilmez oluyor :P

sentekbizikimiz dedi ki...

benim uyuşuk sevgilim yorumlarınıza cevap yazmamış kızlar :) Yeni farkettim ifadesi alınıcak :) Öperim sizi çok çok ^^

sevdiceklerimiz