10 Haziran 2010 Perşembe

nikah masasına oturdun işte, inşallah kalkamazsın kazık girer götüne


herkesin bu yaz evleneceği tuttu. söze, nişana,düğüne nikaha gide gide bi hal olduk.daha da gidicez, henüz bitmediler. artı bizim bunlara gidebilmemiz demek paracıklarımızın suyunun çekmesi demek.ben öyle idareli bi kadın değilim arkadaş, onu şuna uyduriyim, o ayakkabıyı giyerim altına bişolmaz, şimdi boşuna masraf olmasın diyemiyorum.aslında demek isterdim ama beceremiyorum.elbisem yeniyse ayakkabımda çantam da,aksesuarım da, elbesinin içine giydiğim donum sütyenim de yeni olacak. şu obsesiflikle şu zavallı efe kulun nasıl hala bana katlanıyo şaşırmaktayım allaaam.



milletin otuna bokuna gitmekten biz nişanlanamadık, mayıs sonu yapıcaktık güya öyle aile arasında bi atraksiyon,nerdeee?? efe bana kolye aldı,pırlanta 0_0 taktım nişanlı hissediyorum kendimi.pırlanta mı pırlanta, taşı var mı var, haa parmağımda ha boynum da ne farkeder :) ben de ona saat aldım, ahaan da nişanlandık :) o değil de sık boğaz etmesin kimsecikler halledicez bu yaz. Her arayan ne zaman nişan diyo, yeter ulann yeter, biz takınca yüzüğü size nolucak, zaten aynı evde yaşıyoruz, yıllardır sevişiyoruz, efenin karısı gibiyim ne değişicek yani hayatımızda?? ülkemizde insanlar aynı evde yaşayıp her istediklerinde sevişmek için evlenmiyo mu? biz de eksik yok,rahat olsunlar, ne bu acele ben anlamadım? aynı evde yaşadığımızı duymayan kaldı mı bilmiyorum da germesinler beni. ben çok istiyorum evlenmeyi zaten de asi ruhluyumdur, soğutucak 3-5 salak ondan korkuyorum. evlen de evlen, zıkkımın dibi.benim de korkularım var belki, sorumluluk korkum en başında geliyo mesela...ben çok değil daha 2 hafta önce en yakın arkadaşımızın nikahını kaçırttırdım efeye,kendime de tabii. üstelik şahitti efe, allahım çok utanıyorum. nikah bursadaydı, ben kuaförden geç geldim, yolda kaza vardı,hava yağmurluydu geciktik işte. gel de evlen de şimdi bana. ben böyle değildim aslında yaa, yazınca anladım kızdım bak kendime. ne metodsuz düzensiz bi kadın oldum çıktım, efeyi geçtim şimdi o kıçımı topluyo :)



Bloğa uzun zamandır bişi yazmıyorum ya, hepsi bu rahatlıktan. ama bugun soz verdım kendıme artık duzenlı olarak yazıcam, uzak kaldım, üzüldüm ! o değil de çeyrek altın 108 L. olmuş. 5 tane almamız gerektiğini düşününce, jet hızıyla evlen, gelen altınları dağıt ipek diyorum ama sonra da düşünüyorum da millette benim rahatlığımın 1000 de 1'i varsa eğer kimse kıçını kaldırıp jet nikaha gelmez,altınlar gelmez,biz oldu bittiye getirmiş, evlenmiş ve avucumuzu yalamış oluruz. yok yok sabır :)


paragöz ipek kamboçyadan bildirdi.
öpüldünüz

6 yorum:

Unknown dedi ki...

bırakın evlenmeyi ... ne olacak... siz nasıl mutluysanız öyle olsun bence... birde aslında iyi sermaye diye düsündüm bir an altındı bilmem neydi ... bu arada bende 1 yıl icinde sağdıc olucam gelin e de söz verdim havai fişek atıcam diye sıctım ... sonradan öğrendim evlenirken damat para işiyle uğraşmazmış her şeyi sağdıç ödermiş ... al etti mi masraf bende direk 1 yıl sonra evlenin evlenecekseniz para biriktirmem lazım dedim (: ..

sentekbizikimiz dedi ki...

tom, yavrucum biz bi karar aldık sağdıcımız sen ol, fişeklerle sen ilgilen istiyoruz. sen para biriktirmeye devam et bence:)

Cüzzamlı Melek dedi ki...

ahah, canım ya, günah...:))

sentekbizikimiz dedi ki...

:) diğğğ mii :)

incidestan dedi ki...

ipek 1 ay sonra evlenecek biri olarak üstüme mi alınsam yazıları bilemedim :) :)

kıza da sadıç olur mu yaa varsaa aciil arıyorum bi taneee

sentekbizikimiz dedi ki...

şekerim sen ne bakıyosun bana:) ben yarın efe evlenelim artık diye ağlayabilicek dengesizliğe sahibim.

umarım çok çok mutlu olursun:) kocaman sarılıyorum ve öpüyorum, şu sağdıç işine de bi el at bakalım olursa bizde deneyelim :) Muck

sevdiceklerimiz