28 Mayıs 2011 Cumartesi

tintin ailesi

Efeyle İpek sıcak ve mutlu yuvalarında oturmakta,ipek sıkıntıdan patlarken,onun odun sevgilisi bu durumdan bihaber roland garrosu izlemektedir. ipek sağa döner olmaz,sola döner olmaz,esnerken yanlışlıkla elini efenin gözüne sokar olmaz,of der olmaz poff der olmaz,efe sevdiceğini anlamaz.



ipek : sevgilimm,biliyo musun,benim dedemin adı hayrettindi,kardeşi nurettin,abisi de bahattin.
efe : iyiymiş.
ipek : anneminde babası fahrettin,kardeşleri selattin ve kemalettin.
efe : e yuhh ya,yapılır mı lann bu ?
ipek : o zamanlar modaymış sevgilim, iyi ki o zaman doğmamışsın düşünsene adının sıracettin olduğunu.kabuss.
efe: yok sana demedim ipek ya,sıracettin kimin amcasıydı.(dinliyo gözükücek ya,bok herif)
ipek: (ipek azimlidir,ağız tadıyla bişi izletmicektir efeye) amca demişken efecim,amcamın eşinin de babası necmettin kardeşi de sebahattin'mişş.onlar 3'e tamamlayamamışlar,ahaahahaahaahahhaa(çok şiddetli güldüm burda,nedeni yok,sinir bozukluğu sanırsam)
efe: sokucam ipek tintinlere ya,bi sus ya bi sus.al izlemiyorum,rahatladın mı?anlatınca rahatlıcaksan,dinliyorum hadi,devam et.
ipek: yok bitti bizim ailedeki tintinler,sizde var mı acaba sonun tin'le bitenler ?



Efe sadece susar ama öyle bi bakar ki ipek altına sıçar,e zaten erkek dediğin de böyle olur bakışıyla kadını darmaduman eder. olmadım lan olmadım,ondan mı korkucam?pabucumun maçosu:)


Öpüldünüz

26 Mayıs 2011 Perşembe

beceriksiz ipek.

Ağız tadıyla bişey yazamadım ya,az önceki faciaları kimsenin görmemiş olmasını umuyorum,efe'ye bulaşanı allah çarpar walla. ya ben yazıyorum,önizlemede bakıyorum yazılar fotograflar her bişi yerli yerinde ama ne zaman ki kaydı yayınlaya basıyorum, hepsinin götü başı dağılıyo.dava ediciiim bu blogspotu.olmaz ama böyle,O değil de benden başka kimsede niye olmuyo,liseye giden kuzenimin moda bloğu var sanırsın ki cosmogirl okuyosun,o kadar düzen tertip içersinde.allahın cezası yeni nesil.

kaç kişi gördü beceriksizliğimi acaba ? pfff. asabım bozuldu bak.

24 Mayıs 2011 Salı

Bugun benim doğum günüm. en güzel hediyeyi pek sevgili efe'den aldığımı zannederken başıma geleceklerden haberim yokmuş meğer.kuaföre gittim,kaşımı aldırayım,saçlarıma fön çektireyim diye.herzaman kaşımı alan hatun olmayınca oturmuş bulundum,ayıp olur diye de kalkamadım.aslında böyle kibarlıklarım da yoktur ama oldu bi kere.kaşlarınız çok güzelmiş dedi almaya başlamadan önce.saol dedim ama içimi başladı kurtlar kemirmeye,bu böyle dediyse kesin sıçıcak içine,zaten yaşı da küçük,kalksam mı naapsam diye düşünürken beni lafa tuttu,bi baktım zaten kaptırmış yoluyo beni.okuyo musun dedi,evet sen dedim,ben lisedeyim daha ,kuaforluk bolumum,staj için geldim lafını duymamla ruhumu teslim ediyodum.zaten lensimi çıkarmışım,gözüm 5 numara burnumun ucunu göremiyorum,aynaya arada bakıyorum ama göremiyorum ki.herşey bi yana efe dalga geçicek diye geberiyorum sıkıntıdan. neyse yolundum,lensimi taktım ve acı gerçekle yüzleştim.resmen oymuş yahu,bildiğin yay olmuş.kavis kalmamış,bi kaşımı diğerinden bi sıra fazla almış.sıçmış batırmış.surat ifademden anladı,beğenmediğiniz yer varsa düzelteyim dedi.o an öyle bi öldürücü bakış fırlattım ki zannediyorum hayatı boyunca kaş almak şurda dursun kendi kaşlarını bantlayıp gezicek görmesin diye.göt.
eve geldim,efe kapıyı açınca anladı var bende bişi.saçını neden yaptırmadın dedi,kaşımı oydu bööhhühhühhühhüü diye başladım ağlamaya. yolda anneme ağladım,zeynep'e ağladım,arkadaşımı gördüm ona ağladım,hepsi de kökü sende ipek üzülme dedi.efe'yi baştan uyardım o aptal cümleyi kurmasın diye.çocukluğumda travma yaşatmıştı bana,saçlarımı kısacık kesip beni serdar ortaç'a benzeten kuafor bozuntusu,amaannn üzüldüğün şeye bak kökü sende demişti.kökü bende olmasın ya,olmasın deliriyorum.

şiş gözlerim,oyuk kaşlarım,kabarmaktan bitap düşmüş saçlarımla hazırlanmaya gidiyorum şimdi. garsonlardan da bi atraksiyon bekliyorum bu gece için,en sevdiğim elbiseme şarap dökebilirler mesela.efe de asabımı bozuyo 2 saattir,buraaası agora meyhanesi diye başlıyo şarkıya,bu gece ipeğin gecesii dın dırı dınn dıınn diye devam ediyo,cinnet geçiricem o olucak.kaşım gibi oyup atıcam bi kenara haberi yok. hadi gittim,sizde doğum günümü bile kutlamadınız ya çok hainsiniz.yazıyorum bunları yazıyorummm bi kenara.

muck.
başınagelenpişmiştavuğunbaşınagelmeyenipek

21 Mayıs 2011 Cumartesi

davşan istiyorumm :/




Tavşan istiyorum ve şaka yapmıyorum.Kime söylesen bi git işine ipek yaaeaeaaeaa demiyo mu yavşak yavşak,cinnet geçiriyorum.Baş yavşakta efe. Sabah bu mevzuyu yine açtım,yine dalga geçti ve sana kedi alalım biz diye espri yaptı.efeye bişeyler oldu,böyle pek komik şakalar,espriler.düdük...



sabah niye erken kalktın sen bakiim dedi. öylesine dedim. yok yok vardır bi halt işin,öt dedi. araştırma yaptım dedim. ödevin mi var dedi.tavşan istiyorum dedim en sevimli halimle,angora olsun hatta, pofuduk pofuduk, yanıma onu oturtur sana kazak örerim dedim. oğlumm ne pahalı bilmiyosun sen angora bişiler,cahil bok bile dedim. efe dalga geçmek için angora tavşanı çiftliği kuralım sana zengin oluruz belki diye hönkürerek güldü, ipeğini bunca yıl tanıyamadı ya ona yandım bi de benim fikrimin onun da aklına gelmesine.

sabah ne yaptım sanıyodu ki bok? çiftlik kurdum, 354675434 tane tavşan yetiştirdim,tavşancıklara zarar vermeden tüylerini büyüüük büyüüük firmalara sattım,zengin oldum ama çok pis koktum. malum tavşanlar pis kokar. olsun. girişimciyim ya ben, tavşan seviyorum ya, efe bi domuz ya, gerisi boş...

( bi de bişi sorucam, evde besleyeniniz var mı? kolay ipek,bişii yok,bakarsın tabii derseniz bugun halledicem bu işi.dürüst olmanızı rica eder gözlerİnizden öperim)

13 Mayıs 2011 Cuma

Merak

Bizi kaç kişi özledi acaba ???

sevdiceklerimiz