22 Mayıs 2010 Cumartesi

killing me softly with his song



bahar sıkıntısı desem değil, öyle olsa geçmiş olması gerekirdi, bu böyle bi sabırsızlık, bi hemen herşeyden bıkma, kabında duramama, uzun süre bi yerde kalamama,daralma, bunalma hali. anlamadım ki neden böyle oldum.bi hafta içinde 8 tane kitaba başlayıp,hepsinden ortalama 20 sayfa okuyup başucuma koymuşum,normal bi durum mu? tabii ki hayır,ben önceden 4-5 kitabı başucumda tutardım tamam da, okuyodum yahuu ben hepsini. kitaplarla şiddetli geçimsizlik var bu ara aramızda, ayrılıkla sonuçlanmadan düzelmesini umuyorum. müzik de dinleyemiyorum ben bu ara. (depresyondaymışım da şimdi haberim oldu ya ! yazmak iyi bişi değil bazen, bak anladım boka sardığımı ) bi şarkıyı sonuna kadar dinleyemiyorum, üşenmiyorum gidiyorum değiştiriyorum, işte bunu istiyorum dinliyim bari diyorum yok yine olmuyo. bulaşık yıkarken ellerim köpük köpük gidiyorum, off sıkıldım sus bi diyorum, sanki 2 dakika önce açan ben değilmişim gibi.milyon tane okuduğum blog var benim, çok keyif alarak okuyorum hemde. ama şimdi sadece başlıklarına ve fotograflara bakıyorum, içim sıkılıyo,sabrım gelmiyo okumaya...az önce de kendime söz verdim, bilgisayar 2 saat 45 dakika kapalı kalıcak diye, sözümü tutamayacağımı bildiğimden yemin ettim. nafile, pek bi etkisi olmadı, yeminimi ve sözümü tutmuş olsam bilgisayarın açılmasına 2 saat vardı daha. yemin ettim ya, çarpılır mıyım diye annemi aradım, özür dilerim allahım bi daha boşuna gereksiz yemin etmicem de aç bişolmaz dedi. yaptım, pişmanım... acaba faiziyle birlikte 3 saat kapalı tutsam allah beni affeder mi ? Benim bu sıkıntılarım geçer mi, herşey normale döner mi?

http://fizy.com/#s/1032in

( dinleyin hadi, sonuna kadar :)














13 yorum:

Adsız dedi ki...

blogu cok bosluyorsun belki yazsan rahatlarsin ..bende kendime yeni yeni geliyorum umarim biran önce atlatirsin canimm..

sentekbizikimiz dedi ki...

üşeniyorum ben yazmaya yaa, nasıl hevesleniyorum her gün bişiler yazanlara :)
sende mi benim gibiydin? herkeste var sanırım bu sorun bu aralar. bi an önce geçse bari. muck muck.

KUMSALDA dedi ki...

havadan ve ne yapacağını bılememek sanırım bende de var aynı durum uykum var uyuyamıyorum dısarı cıkmak ıstıyorum gıyınmeye mecalım yok ne yapıcam dısarda tv boş bende nette geziyorummmmm gecer umarım hep beraber atlatırız cnm

sentekbizikimiz dedi ki...

şekerım benım geçti bilee, la laa laaalaaallaaa :)

Stil Direktoru dedi ki...

of aynen ya inan içim şişiyor, havuza ineyim dedim bir sürü velet ciyak ciyak :) Boğasım geliyor hepsini sonra da bana bebek yap deniyor, sevmiyorum kardeşim, evliyiz diye yumurtlamak mı gerek, hatta benim rahmimden millete ne hacı :) Olay nereye geldi halime bak :)

sentekbizikimiz dedi ki...

ahaaahaha, bilinçaltın kustu şekerim :) anlıyorum ben seni, böyle bi milletiz işte ota boka karışırlar, özel hayata müdahale uzmanlık alanları.Naapıcaksın? sen ne zaman istiyosan o zaman yumurtla, keyfine bak canıkom:)Öpüyorum çok,sevgiler ^^

Stil Direktoru dedi ki...

Hahah sevdim bunu resmen kustu kızım, geçenlerde bir yazı yazdım yoruma kapalı hayata karışmayn, bir durun ya diye ona bile bin tane mail geldi başka yazılara yorum yazdılar falan :) Aman diyorum ya

sentekbizikimiz dedi ki...

okudum yahuu o yazıyı:) nasıl daralttılarsa artık hatunu çareyi yazmakta buldu, bu da olayı çözemezse paralıcak hepsini dedim:)

Stil Direktoru dedi ki...

sen gibi anlasa keşke herkes :)

ÇitLemBik dedi ki...

ipek aramıza dön.

sentekbizikimiz dedi ki...

buralardayım kuzucum,yazamıyorum sadece bu aralar, kurudum kaldım,noldu ki bana? en kısa zamanda döktürücem ama çok şey birikti.öpüyorum çok çok. mel'e selamlar :)

MCP dedi ki...

Cok keyifli blogmus, bugun kesfettim.. Depresyon ile ilgili birsey ararken buldum ustelik :)

Tesadufleri severim, cok eglendim sayende, tedaviye de cevap verdim :)

Saglicakla kal..

sentekbizikimiz dedi ki...

zeytin, teşekkürler. şapşallıklarımız o an için eğlenceli olmasa da burda yazıp aradan zaman geçince okumak hakkaten eğlenceli oluyo.sende kal sağlıcakla.

sevgiler

sevdiceklerimiz