7 Mayıs 2010 Cuma

selülitlerim yok benim !!!!!!!



fit görünmek ve 3 kilo vermek uğruna 3 gündür aç yaşayan ipek alışverişteyken bu aralar gözüne bi orangutan görünen sevgilisine mesaj atar.




ipek : sevgilim süper yağlar aldım, çok mutluyum :)




orangutan : niye, güreşicek miyiz ?




ipek : amann ne komiksin sen öyle yaa !




orangutan : kızma sevgilim yaa komiklik olsun diye şeettim, ne yağı aldın söyle hadi ballı bademim.




ipek : Biberiye,kekik badem,buğday,hardal,okaliptus,nane ve portakal yağı. bunları karıştırıp olmayan selülitlerime sürücem. var deme yok, olmasınlar diye sürüyorum. haa bi de kabak lifi kesesi aldım, onla masaj yapınca hiçbişi kalmıyomuş.




orangutan : olmayan ? hııı evet! ee yoksa neden alıyosun bitanecik sevgilim?demek ki var ki alıyosun, hadi kolay gelsin.




ipek : ya kaç kere söylicem efe ya, kızdırma bak beni...algılayamıyo musun, önlem diyorum olmasın diye diyorum !




orangutan: her yerini bilen biri olarak bende bunu yedim :)




ipek : evet!!!! tamam o zaman öptüm bye.





( işin boka saracağını gören ipek noktayı koymuş, efeyi susturmuştur. çünki bilir ki efe istiyosa gerçekten bişiyi o şey olmasa da olur, ipeğin selülitleri yoktur ama efe göstermek istiyosa insanın kolunda bile selülit bulur, ipek sussa iyi olur :)





Aradan 2 saat geçmiştir, ipeğin açlıktan gözü kararmış, heyheyleri tepesindedir ve utanmaz arlanmaz sevgilisinden şu mesaj gelir.





efe: ne yedim arkadaş yaa, ne çorbası kaldı,ne pilavı,ne revanisi,ne pastası,ne çayı ne keki.off şiştim.





ipek mesajı okuyunca gözü döner, o an gözünün önünden bir film şeridi
gibi kekler,revaniler,pastalar,börekler ve mangoda içine giremediği 36 beden elbise geçer. olsun der, türkiye de kaç kişi 36 beden ki.varsın 38 olalım 40 olalım. hem ne demiş atalarımız bir dirhem et bin ayıp örter. varsın örtsün ayıplarımızı. atar kendini bi kebapçıya, ne fındık lahmacunu kalır, ne tavuk şişi,ne salatası, ne çorbası ne künefesi. yer,yer,yer...oradan yuvarlana yuvarlana çıkar ve nefes alamaz haldeyken bi de gider mangodaki elbiseyi alır, insan hergün böyle yemiyo ki canıımmm, elbet bi gün girer içine diğğğ mi? girer girerrr :) Hepinizi öper, selülitsiz günler diler, gider.






19 yorum:

éLLa Çiça dedi ki...

ay yukardaki resim ne öyle ya, gercekmiymis o hatun. ipektos sen de yani tutmus koymussun en puruzsuz vucudu milleti bunalima sokacaksin ha.! hayatimda hic rejim yapmadim ama resimdeki kariya görunce yapasim geldi. ben de hic selulit yok ama catlaklar olusmaya basladi totomda falan. cok fena ya. ne etcez :/

bu arada konusmalariniza her zaman ki gibi cok guldum :) butun erkeklerde var sanirim az biraz orangutanlik. ben de herkese selulitsiz ve catlaksiz gunler diler öperim.

sentekbizikimiz dedi ki...

éLLa, efeyi dinlemedim ilk defa kendi fotografımı koydum deeermişim :) yok tabi böyle bişi de hatun cidden taş ve bence insan değil.
senin çatlaklarına gelince amann dikkat kuzucum, onların hiç çaresi yok hızlı kilo alıp vermemeye dikkat et. öperim çok çok.

éLLa Çiça dedi ki...

off iyice gözumu korkuttun bak. lazer yapiyorlarmis gerci cogalirsa yaptirriz :p

evet dedigin gibi cok cabuk kilo alip veriyorum. :S

sentekbizikimiz dedi ki...

bunun doğumu falan var sen şimdiden önlem al, zaten hamileyken hepimizde olucak,kaçınılmaz,gerim gerim gerilince yırtılıp gidicek caanım derimiz:) Spor yaparak kilo ver bişicik olmaz.

banu bilgi dedi ki...

ben zayıf bir insan olarak itiraf ediyorum ki selülitlerim var ve ben kek,pasta,börek,tonlarca çikolata yiyorum :/ aktarlardayım bende her gün lahana yağıda iyi geliyomuş ben sürüyorum ya psikolojik olarak iyi geldiğini düşünüyorum ya da gerçekten işe yarıyo :)
kadın olmak zor :/

sentekbizikimiz dedi ki...

banu bilgi, aa lahana yağı mı? hemen bi koşu ondan da alıyım :)dediğin gibi kadın olmak zor zanaat, daraldım bak :) muck

Leah dedi ki...

Ben hiç 36 beden olduğumu hatırlamıyorum ya ne acı :(
Şişmanken de 38 bedene sığıyorum zayıfken de. Anlamadım ben bu işi ipek :D
Çatlaklar bende de var ya malesef. Ona ne yağı iyi geliyomuş kü ben de alayım :D

sentekbizikimiz dedi ki...

leah, ben anladım o işi, mesela zayıfken 38 beden bi elbisede salına salına yürürken şişmanladığında o elbise iyice bi yapışıyo kalıyo, fazlalıklar çıkıyo falan. senin şişmanlık diye tabir ettiğin zayıf halinin 2-3 kilo fazlasıdır. o da pek bişi farketmez.1 beden oynamaz yani.

çatlaklara gelince, ipek maranki der ki, gliserin yağı sür! ama daha önce ella kuzusuna da söyledim vücudu çatlatmamaya bakın, tedavisi zor.

ayy ne çok biliyorum herşeyi, iyi ki doktor falan değilim ulann, bilmişliğe bak. öperim çok çok çok :)

éLLa Çiça dedi ki...

ehehehe bence de guzellik uzmani olmaliymissin ipek :) ya ben zaten zayif bi hatunum , formum yerinde zayiflamak istemem böyle kaliyim ama iste bu catlaklar bela olacak basimiza. ya bi de ben cok usengecimdir vucud losyonunu guc bela suruyorum, yagla falan kim ugrascak :/ hic gelemem öyle seylere daralirim ben ya.

sentekbizikimiz dedi ki...

bende bu kutsal görevi efeye vermeyi düşünüyorum o_0 sonra da pehlivan mode on :)

The SummerSon dedi ki...

Efe'nin mesajlara bittim. Hele ki son mesaj, haha :D

Afiyet olsun İpek :) Sana tavsiyem diyet yaparken çok kasma hemen kilo vereceksin diye. Yavaş yavaş ve sağlıklı şekilde ver. Bir ayda değil de iki ayda ver ama geri dönüp de alma ;)

sentekbizikimiz dedi ki...

beni çatlatsın mesajlarında sen git bit :) kara listeye alındın sende:)

2 ayda kilo ver dıyosun ya 2 ay sonra yaz biticek, hemen vermem lazım hemen, yine açım ühühhühhü

The SummerSon dedi ki...

Kara liste mi? Ama, ama, ama... :(

Genel zaman için söyledim onu. Şimdi çok hızlı kilo vermek istiyorsun ama diğer zamanlarda kilo vermeyi daha yavaş ve kalıcı halde uygulamalısın bence :)

sentekbizikimiz dedi ki...

sen bana şişmansın mı demeye çalışıyosun :)) hani diğer zamanlar ,daha yavaş kilo verme falan diyince obez gibi hissettim kendimi :)

The SummerSon dedi ki...

Hayır tabii ki! :) Kilo vermek için illa ki şişman olmak gerekmez. Her zamanki kilodan birkaç kilo yukarıda olunca da diyet yapabilir kişiler ama alınan kiloları (ister çok olsun, ister az olsun) hızlı vermek iyi değildir hiçbir zaman. Bunu demek istedim sadece :)

sentekbizikimiz dedi ki...

kuzucum benim yaa, aÇıklama yapmış bi de, şaka yapıyorum :)

The SummerSon dedi ki...

Hehe :)

ÇitLemBik dedi ki...

ipek fotoğrafımı kaldırır mısın? sevgilim kızıyo. totomu ulu orta açmama kızar da.

sentekbizikimiz dedi ki...

ahaahaah, yeni uyandım afyonum patlamadı daha ne dıyo ya bu dıyorum :)
kuzucum bi yanlışlık oldu galiba, popolarımız ve kusursuz bacaklarımız çok benziyo ya, karıştırdın o benim fotografım :P
Öptüm çok :) şapşal :=)

sevdiceklerimiz