24 Mayıs 2011 Salı

Bugun benim doğum günüm. en güzel hediyeyi pek sevgili efe'den aldığımı zannederken başıma geleceklerden haberim yokmuş meğer.kuaföre gittim,kaşımı aldırayım,saçlarıma fön çektireyim diye.herzaman kaşımı alan hatun olmayınca oturmuş bulundum,ayıp olur diye de kalkamadım.aslında böyle kibarlıklarım da yoktur ama oldu bi kere.kaşlarınız çok güzelmiş dedi almaya başlamadan önce.saol dedim ama içimi başladı kurtlar kemirmeye,bu böyle dediyse kesin sıçıcak içine,zaten yaşı da küçük,kalksam mı naapsam diye düşünürken beni lafa tuttu,bi baktım zaten kaptırmış yoluyo beni.okuyo musun dedi,evet sen dedim,ben lisedeyim daha ,kuaforluk bolumum,staj için geldim lafını duymamla ruhumu teslim ediyodum.zaten lensimi çıkarmışım,gözüm 5 numara burnumun ucunu göremiyorum,aynaya arada bakıyorum ama göremiyorum ki.herşey bi yana efe dalga geçicek diye geberiyorum sıkıntıdan. neyse yolundum,lensimi taktım ve acı gerçekle yüzleştim.resmen oymuş yahu,bildiğin yay olmuş.kavis kalmamış,bi kaşımı diğerinden bi sıra fazla almış.sıçmış batırmış.surat ifademden anladı,beğenmediğiniz yer varsa düzelteyim dedi.o an öyle bi öldürücü bakış fırlattım ki zannediyorum hayatı boyunca kaş almak şurda dursun kendi kaşlarını bantlayıp gezicek görmesin diye.göt.
eve geldim,efe kapıyı açınca anladı var bende bişi.saçını neden yaptırmadın dedi,kaşımı oydu bööhhühhühhühhüü diye başladım ağlamaya. yolda anneme ağladım,zeynep'e ağladım,arkadaşımı gördüm ona ağladım,hepsi de kökü sende ipek üzülme dedi.efe'yi baştan uyardım o aptal cümleyi kurmasın diye.çocukluğumda travma yaşatmıştı bana,saçlarımı kısacık kesip beni serdar ortaç'a benzeten kuafor bozuntusu,amaannn üzüldüğün şeye bak kökü sende demişti.kökü bende olmasın ya,olmasın deliriyorum.

şiş gözlerim,oyuk kaşlarım,kabarmaktan bitap düşmüş saçlarımla hazırlanmaya gidiyorum şimdi. garsonlardan da bi atraksiyon bekliyorum bu gece için,en sevdiğim elbiseme şarap dökebilirler mesela.efe de asabımı bozuyo 2 saattir,buraaası agora meyhanesi diye başlıyo şarkıya,bu gece ipeğin gecesii dın dırı dınn dıınn diye devam ediyo,cinnet geçiricem o olucak.kaşım gibi oyup atıcam bi kenara haberi yok. hadi gittim,sizde doğum günümü bile kutlamadınız ya çok hainsiniz.yazıyorum bunları yazıyorummm bi kenara.

muck.
başınagelenpişmiştavuğunbaşınagelmeyenipek

9 yorum:

kadehteki ruj lekesi... dedi ki...

Öncelikle o cümleyi kurmayacağım :) Ama hiç keyfini bozma,eğlenmeye,herşeyin tadını çıkarmaya bak.Doğum günün kutlu olsun,nice senelere :)

Asli :) dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun hayatım.
Sevdiceğinle mutlu mutlu yıllarrr :))

yamesin dedi ki...

aa:) ayni günde dogmusuz:)
Benimde bugün dogum günüm:)

Nice nice senelere:)
yeni ya$in kutlu olsunn:)

Adsız dedi ki...

ipööökkk,
doğum günün kutlu olsun.

Scissorhands dedi ki...

kaş o kaş. ortada birleşmediği sürece önemli mi ne tarafa uzadığı?

sentekbizikimiz dedi ki...

scissorhands;efenin korkusundan söyleyemediklerini sen söylüyosun bu aralar, ona vereceğim tepkiyi sana da veririm çekinmeden,kafanı patlatırım bak :)

adsız; saol mr/mrs.adsız.pek düşüncelisin.

rory; senin de doğum günün kutlu olsun tatlım.24 mayısta doğanlar sahne insanıymış bugun okudum,sende mi öylesin :)

aslı; canımm,çok saol.

celebutante; öncelikle o cümleyi kurmadığın için teşekkür ederim,doğum günümü kutladığın için de.öperim çok.

yamesin dedi ki...

Hm..
Degilim:)
Dizlerim titrer benim cxv.cxv.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

yarım saattir buralardayım bi yarım saatim daha olsa yine burada olurdum...harikasın...

sentekbizikimiz dedi ki...

teşekkür ederim,hep bekleriz ^^

sevdiceklerimiz