21 Mayıs 2011 Cumartesi

davşan istiyorumm :/




Tavşan istiyorum ve şaka yapmıyorum.Kime söylesen bi git işine ipek yaaeaeaaeaa demiyo mu yavşak yavşak,cinnet geçiriyorum.Baş yavşakta efe. Sabah bu mevzuyu yine açtım,yine dalga geçti ve sana kedi alalım biz diye espri yaptı.efeye bişeyler oldu,böyle pek komik şakalar,espriler.düdük...



sabah niye erken kalktın sen bakiim dedi. öylesine dedim. yok yok vardır bi halt işin,öt dedi. araştırma yaptım dedim. ödevin mi var dedi.tavşan istiyorum dedim en sevimli halimle,angora olsun hatta, pofuduk pofuduk, yanıma onu oturtur sana kazak örerim dedim. oğlumm ne pahalı bilmiyosun sen angora bişiler,cahil bok bile dedim. efe dalga geçmek için angora tavşanı çiftliği kuralım sana zengin oluruz belki diye hönkürerek güldü, ipeğini bunca yıl tanıyamadı ya ona yandım bi de benim fikrimin onun da aklına gelmesine.

sabah ne yaptım sanıyodu ki bok? çiftlik kurdum, 354675434 tane tavşan yetiştirdim,tavşancıklara zarar vermeden tüylerini büyüüük büyüüük firmalara sattım,zengin oldum ama çok pis koktum. malum tavşanlar pis kokar. olsun. girişimciyim ya ben, tavşan seviyorum ya, efe bi domuz ya, gerisi boş...

( bi de bişi sorucam, evde besleyeniniz var mı? kolay ipek,bişii yok,bakarsın tabii derseniz bugun halledicem bu işi.dürüst olmanızı rica eder gözlerİnizden öperim)

6 yorum:

Scissorhands dedi ki...

evde değil de kafeste besledim mesleki olarak.

efenin kafa bulmasına son derece hak veriyorum. tavşan evcil bi hayvan değil sonuçta. tuvalet eğitimi veremiceksiniz. bi sağlık sorunu olduğunda "tavşan üzerine uzmanlaşmış" veteriner hekim bulamayacaksınız. öyle sevgiye ilgiye ihtiyaç duyduğunuzda miyavlayarak size yanaşmayacak.

en ufak bi grip olduğunuzda o farklı odada siz farklı odada yaşayacaksınız. evet osuruktan nem kapan hayvanlar. basit bir kızarıklığınız sizin için isilik olmayacak, zira tavşan halen egzotik hayvan olarak kabul ediliyor ve saçmasapan birsürü hastalığa evsahipliği yapıyo. gerçekten her tarafı kemirecek dişleyecek çünkü bunu yapmazsa kesici dişleri büyümeye devam edecek.

büyüdüğünde de o kadar bağlanacaksınız ki yahni yapmaya gönlünüz elvermeyecek.

kedi alın. ya da capon balığı.

sentekbizikimiz dedi ki...

efeyle işbirliği yapılmış sanki :) o da yahni yaparız büyüyünce dedi ve benim gözlerim doldu.olmayan tavşanıma üzüldüm.
Bi de ne dicem, tuvalet eğitimi varmış bu hayvancıklarda,okudum araştırdım ordan biliyorum. hep aynı yere yaparlarmıs çişlerini,stresliyken daha çok dışkılarmış.ben onu hiç strese sokmazdım ki.yediği önünde yemediği arkasında olurdu.senin yazdıklarından etkilendim gerçi,eskisi kadar istemiyorum ama yine de istiyorum.amann yaa. kedi fobim neden var? balık almalıyım belki de?tavşanı yahni yapmayı düşünen bi adamla yaşayınca balığı da rakı-balık yapar mı diye korkuyorum ya neyyyse :)

éLLa Çiça dedi ki...

olsun kiz altini baglarsin sende nolcak:)

sentekbizikimiz dedi ki...

al işte kadın zekası :) hastayım şu olduramazları oldurur halimize. mucckk.

Adsız dedi ki...

Bir kadın ve tavşanlara bayılan biri olarak, sırf dürüst olmamızı istediğin için Scissorhands'ın söylediklerine katılmak zorundayım.
Tavşan evcil bir hayvan değil, bakımının zor olmasından öte büyüdüğünde ondan ayrılmak ve gittiği yerde yahni olacağını bilmek daha zor.

* Ayrıca yazmaya başlaman beni bir hayli mutlu etti.Özlemiştik sizi

sentekbizikimiz dedi ki...

sevgili dürüst adsız,üzülerek söylüyorum ki arastırmalarım sonucu sizleri haklı buldum :)vazgeçtim bende.yahni kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyo.dayanamam.efe belki bana papağan alır ya da su kaplumbağası ne biliyim,alsın da bişey :)tavşanı unutayım da nolursa nolsun :

bu arada çılgınlar gibi yazma isteğim var,yazıcam düzenli olarak.sevgiler,öpücükler.

sevdiceklerimiz