31 Ocak 2012 Salı

efe grip olsun,aminn !

ipek : efe, sevgilim grip olsana sen.

efe : hasta.

ipek : evet hasta ol diyorum, sesini çok seviyorum o zaman, çok seksi oluyosun,sürekli konuş istiyorum ama allah her iyiliği bi arada vermiyo tabii, sesin kıçına kaçıyo hastayken mızmız bi adam oluyosun.seksi seksi konusucagına yok kıçım ağrıyo yok şuram ağrıyo yok buram zonkluyo diyosun.

efe : ruh hastası.

ipek : halil sezai mesela, hep grip gibi. ama allah ona da her iyiliği bi arada vermemiş, ömer çelakıl saçları sesini silip süpürüyo. sahi onun saçları neden oyle sevgilim?

efe : allah her iyiliği bi arada vermiyo ipekcim, senin de güzel saçların,düzgün bi kafan var ama beynin yok mesela. gecenin 3'ünde beynime sıçtın ya, sus yat.

ipek : peki. ( ipek sansını daha fazla zorlamak istemez,yazık adama diye dusunur,bi halil'i bi ömer'i düşünür,efesine şükreder huzurla uyur :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yazdıkların bi halta benzemiyor bi çok kişi takipte çok paran var sanırım

sentekbizikimiz dedi ki...

okuma o zaman sende,zorla değil ya. ama yok ben illa takip edicem okucam dersen paranı hesaba yatırırım,diğerlerine yaptığım gibi.hadi hoşçakal.

bu biir dedi ki...

ben de bu kafayı anlamıyorum.diziyi/programı beğenmez bok atar, yazılanı beğenmez bok atar. kardeşim elindeki kumandayı önündeki tarayıcıyı kullanamıyorsan sorunu aynada ara

sentekbizikimiz dedi ki...

çünkü bok atmaktan başka bişey gelmez elinden :)

sevdiceklerimiz