7 Ekim 2009 Çarşamba

erotik film tavsiyesi olan var mı?




İpekle her çarşamba film gecemizdir, o ya da ben bir film seçerim, mısırımızı patlaıp kıçımızın üzerine oturaraktan filmi izlemeye başlarız. tabii sözde izleriz o yüzden izlediğim filmlerin adlarını asla hatırlayamam. " - abi sen bana o filmden bir sahne söyle izleyip izlemediğimi söyliyeyim" derim hep "bilmem ne filmini izledin mi?" diye soranlara. bir de film izlemediğim süreler içerisinde devrik cüme kurmaya bayılırım. ( şaka lan şaka ama 5 cümlenin 3ünü devrik kurmuşum (: )

neyse efendime söyliyim ipek tabii filmleri izlerken yorumlarda bılunur bik bik bik öter ben filmden bir bok anlamam sonra ikide birde mutfağa gidip tıkınacak birşey alır geirir sonra gece yatarken vay efendim benim götüm niye bu kadar büyük vay efendim rejime başlıyacağım. bizim ipek de her pazartesi rejime başlayıp salı günü bitirenlerden (: ipeğe daha fazla yüklenmiyim yoksa cinsel hayatımızı kökten kesebilir hatta daha da ileri giderekten penisimi elime verebilir sayko karı. ( sayko karı yazdım ya şimdi çok gülecek kesin hee.. güldükten sonra bu cümleyi okuyacak daha çok gülecek manyak (: ) yok yok harbi manyak... tamam şeker güzel alımlı akıllı filan ama cinsel olarak tam bir hayvan!.. yaa insan biraz erotizm, biraz estetik, biraz renk ister, yumuşaklık ister, okşamak okşanmak ister di mi, bizimki öyle değil ki, bodozlama dalıyor! bir de işte bir filmin içine bu olay sıçıor. ( ipek bu yazıyı okuduktan sonra kesin benimle bir daha film izlemeyecek (: ) iki film arası sevişenzi sıkıştırıyoruz ama bizimki sevişmiyor ki fight clup yapıyor. bağdemcik ameliyatları, tırnakları kaburgalara geçirmeler, üzerimde tepinmeler ve daha neler neler... bi sakin ol di mi, bi yumuşak davran, bi öp önce, okşa ağır ol yavaşla.. nerdeee!!!!... dişi kaplan bizimkisi mübarek!

arkadaşlar benim anlata anlata söyleye söyleye dilmde tüy bitti, ne olur birkaç erotik film filan tavsiye edin, ne yapması gerektiğini anlatın öğretin. kızlar yardım istiyorum lütfen yaa.. bir erkek olarak mağdur durumdayım, erkek sığınma evine yerleşeceğim yemnederim! ( erkek sığınma evi dedim de konyada varmış böyle bişiy, bir kadının kocası sığınma evine kaçmış karıdan dayak yediği için sonra kadın sığınma evini basmış, adamı bıçaklamış filan.. aynı ipek.. aboov... )

işin özü sözü cinsel hayatımızda bir yumuşaklık istiyorum, kanepe üzerinde ucak dokunuşlar istiyorum, alt dudaktan bir parça almak istiyorum, memeleriyle beni boğmasını değil onları estetik bir biçimde gümüş tepside sunmasını istiyorum ( gümüş tepside meme sunmak... ((: ben de az hayvan değil mişim meğer ) sonra böyle erotik bir müzik eşliğinde hafif danslar görmek ister insan ne olur erotik filmler tavsi edin yoksa soft porno izletmez zorunda kalacağım, iğrençleşmek istemiyorum!



9 yorum:

VodviL dedi ki...

seks yaşamınızı renklendirecek 101 pozisyon randi foxx, valla merak ettim izlicem, tavsiye istediğine göre sizde izlememişsiniz alın size miss gibi film pozisyonluda, renklide xD

Adsız dedi ki...

aşk ve para. eRotik filmdir.(Y)

sentekbizikimiz dedi ki...

hayvansın efe yaa!!!

LoLLa dedi ki...

hahahahahahahahaa aallllaaaam yaaaaa :))))))
film bilmiorumda erotic lounge derim ben buddha baaarrrrr ;)

prelude for dedi ki...

9,5 hafta... Tek geçerim..."Dikkat-Şehvet" filmi fena değildir. "Bir rüya için ağıt" iyidir. Nefes (soom, ingilizce adıyla Breath) izlenir.Diane Lane'nın filmleri genelde erotiktir :)) Aklıma ilk gelenler ... Düşünüyorum ama :)

sentekbizikimiz dedi ki...

@prelude for: saol şekerim,izlicez onları, sen düşünmeye devam et:=)muck

MeL jones' dedi ki...

hahaha mayyaklar :)
bu fılmlerı ızledıkten sonra da bı yazı beklıyoruz ama lutfen :)

sentekbizikimiz dedi ki...

@mel jones: efe yazsın ben utanıyorum:pppp

siminya dedi ki...

bi kere böyle bir kitap bulmuştum su kenarında, ne posizyonlar vardı anam of anam of :))

sevdiceklerimiz