25 Kasım 2009 Çarşamba

domuz gribimiyim kuş gribi mi anlayamadım. efe bi bok değilsin bildiğin gripsin, sümüklü ipek böcüğüm diip duruyo. kimse beni anlamıyo, foş foş burnum akıyo, kemiklerim ağrıyo, kafam da 234567 tane ramazan davulu çalıyo sanki.


evde maskeyle dolaşıyorum, efeyi öpüceğim zaman çıkarıp tekrar takıyorum. maskeyi takıyorum çünki eğer ben domuz ya da kuş gribiysem sevgilime geçmesin o daha çok genç , ölmesin diyorum. sonra bi aklıma geliyo, ben mefta olmuş hakkın rahmetine kavuşmuşum, efe ilk 1 ay ağlamış zırlamış. sonra benim evimde harem kurmuş,benimmm yatağımaaa (bihter mode on) başkalarını atmış, kızların biri gelmiş biri gitmiş.... gebersin o zaman o da ölmeli diyorum,maskemi çıkarıp yapışıyorum dudağına. öptükçe öpüyorumm ohh biraz daha bulaşsın. adama bişicikler olmuyo ama...



bana yaptığı çorbadan yerken içime sinmiyo aşkım sende yee hadi dedim ve kendi kaşığımla yedirdim de yedirdim. bunu bile yaptım. yok geçmiyo, domuz gibi karşımda oturuyo. bu yazdıklarımdan sonra gripten olmasa da efe tarafında öldürülebilirim.



ayşe'ye gidicektim, hastayım diye vazgeçtim. bebişe geçmesin diye:=) o bebek doğmalı bence. doğmalı ama kız olmalı, erkek olup babası gibi mal olmamalı. öksürük krizim geldii bak, sinirsel... efeeee nerde benim ballı sütümmmmmmm?


bilgisayar başından kalkıp dinlenicekmişim. halim de kalmadı zaten. öperim sizi çok çok. (canım feci halde turşu istiyo, ya bu grip böyle yaptı beni ya da bu ara bu hamilelik mevzusu psikolojimi bozdu, kesin ben bundan sonra rötarlı regl olurum, efe boku yedi, ahahaa=) neyse gittim ben, mucck:=)


ipek

3 yorum:

İrma dedi ki...

ayyyynen bende domuz gribi miyim tavuk gribi mi anlamadım:) evde maskeyle dolaşıyorum hayır o maskeylede nefes alamıyorum bir an önce iyileşmek istiyorum sanada geçmiş olsun efe hasta olursa sana kim bakcak onu da düşün benden söylemesi.
bir de ilk önce blogun ismini çok beğendim çocukken birisi hadi oyun oynayalım dediğinde sen tek biz ikimiz derdik oynayalım diyen göt gibi kalırdı hehheeeeee hatırladım da çok hoşuma gitti.
yazıları okudukta ben göt gibi kaldım harbi lan ben tek onlar ikisi dedim ühüüü niden benim sevgilim yok kıvamına yine geldim.
neyse gece gece depresyona girdim hadin bay

sentekbizikimiz dedi ki...

ah İrma ah... ah çocukluğunun tek kalan dişi canavarı, ah binlerce kar tanesinin birleşmiş hali, yuvarlak kartopu, yorumun eğlendirdi bizi kuzu yüreği (: sana da çok geçmiş olsun maskeli çokların herhangi bir elemanı... ayrıca rma kendini yalnız hissetme, sen tek biz ikimizderken senle ben ikimiz ( ya da diğer okuyucular ) ipek tek anlamında söylemiştim... ( kudursun şimdi ahahahaha ) öpüyoruz seni yastık kılıfı, iyi bak kendine (:

meltem dedi ki...

geçmiş olsun birbirinize iyi bakın

sevdiceklerimiz