13 Ocak 2010 Çarşamba

çok şey mi istedim?



ipek: sevgilimmm, formspringte efe'nin en sevdiğin yeri neresi demişler. adonis kası dedim. iyi yapmışım dimiii ?

efe: hıhı yapmışsın

ipek: Bakıyım mı? hanı haklı mıyım dıye onaylıyım dıye şeettim.

efe: off ipek dur yaa, görüyorsun film izliyorum. orda duruyo işte, dün geceden beri kaçmadı bi yere. ipek bi huzur ver allah aşkına ya. hadi aşkım.

ipek: yaa ! hemen bakıyım kapatırsın soora. sen izle hem ben bakarım.hem senin başın mı ağrıyo bugun? daha yaratıcı bahaneler bul lütfen.

efe: ipek saçmalama yaa öf. ohaa hatunun güzelliğine bak.

ipek: o hatun aç dese donunu indirirdin anında, bana t-shirtünü bile kaldırmıyosun. ühühhü. (burda walla gözlerim doldu.) cok naz yaptın amaa efe, ben sana boyle mı yapıyorum ? 40 yılda bı canımız bişi ıstedı. aşkolsun ama. unutmıcam.

efe: heh hemen trip yap.. hemen trip!... afferim ipek bravo. hatunun korna çalışı bile seksi, wayy anasını.

ipek: o korna kıçına kaçar da oturup kalktıkça ötersin işallah efe !!!!! ben gidiyorum. uyumaya çalısıcam.nasıl uyunursa böyle artık. yok sana meme falan artık.1 ay cezalısın.

efe: ipek ama yani şimdi ben sana aynısını yapsam nasıl olur.. öff.. ipek, bak bi... ( meme dedi lan, memesiz bir ay... )

tıpış tıpış gittim, zor olsa da uyudum. beni o kadar delirtti ki önümüzdeki 1 ay boyunca dünya ahiret bacısıyım efe dümbüğünün *-* sabahta böyle bi artistlikler, havluyu belini bağlayıp duştan çıkmalar, öyle bi 10 dakika takılıp adonisini gözüme sokmalar falan. yemezler canım. gözüm kayar, şeytana uyarım diye bakmadım, aklıma başka şeyler getirdim. yumurtanın beyazını karşımda yediklerini düşündüm, midemi bulandırdım. sıkışınca hep bunu yapıyorum :)

ööyykkk midem bulandı.

öperim o_o

ipek

13 yorum:

ÇitLemBik dedi ki...

Korna olayına bayıldım. Süpersin ipek. Bu erkekler bu cezaları çoğu zaman hakediyo.Sakın oyuna gelme :)

MeL jones' dedi ki...

hohoho (:
deliler (:
ulan hatun ısteyıp erkegın vermemesı nadır olan bısıydır (:
garıpsınız vesselam (:

sentekbizikimiz dedi ki...

çitlembik, o senin superliğin yavrum :)

mel jones, bende tüm gün bunu düşündüm mel. ben nerde yanlış yaptım:)yediklerim içtiklerimden mi böyle oldu,anlamadım ki ya?

meltem dedi ki...

ahahhaahaaa yarıldım valla gülmekten deliler manyaklar eşşekler çok tatlısınız
dünya ahiret bacııı haa:)))))

sentekbizikimiz dedi ki...

meltem, gördük gece bacıyı kardeşi:) ahahaah

ÇitLemBik dedi ki...

İpektoşum; bence kendi yediklerinden ziyade, efeye yedirip içirdiklerine dikkat et:D

sentekbizikimiz dedi ki...

fındık,fıstık,pekmez,keçi boynuzu falan yediricem:)

jelly dedi ki...

harbiden de siz ikiniz ben tek yahuuu son sevgilimden de yeni ayrılmış olmanın verdiği hırslan yazıyor da olabilirm bu satırları ama gerçekten seviyorum birlikte uzun zaman geçirebilen çiftleri. herşeye rağmen onu görmeyi istiyorum diyenbilen insanları. ne güzel yaa akşam adam filmden gözlerini ayırmıyor ama sabah kız uyandığında yine de tüm kızgınlığına rağmen bakmamak için kendine iğrenç sebepler uydurmak zorunda kalıyor. sırrı nedir bunun bir anlatsanız?? bunları soru cevap için açtığınız sayfanın linki hata verdiği için buraya yazdım bu arada biraz sıkıntı kustum kusura bakmayın sevimlii siziii

sentekbizikimiz dedi ki...

bizde seni sevdik jelly ^^
çok düşündük bizde bunu,sırrı ne bu işin? nasıl böyle oluyo, biz nasıl bu kadar iyi anlaşabiliyoruz üstelik bi de aynı evde yaşıyoruz dedik. şuna eminim ki ben efe'nin yanında ipeğim. allah korusun bi gün biterse ve başka hayatlarımız olursa bu kadar neşeli,güleryüzlü,konuşkan olabiliceğimi sanmıyorum. sus pus olurum gibi geliyo. Aynıları efe ıcınde gecerli. sanırım sırrı doğru kombinasyon,ruh eşini bulmak falan filan.
yerinde duramayan,etrafa gülücükler saçarken hayatına giren bi adam yüzünden bi sandalyeden, koltuktan farkı olmayan mallaşan arkadaşlarım oldu. o yüzden hayatınıza giricek insanlara dikkat ediniz.muck

ipek

jelly dedi ki...

sağolasın ipek ... haklısın biraz daha dikkat belkide sen de öpüldün

jelly dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hasan Şeker dedi ki...

seni ya da efeyi tanımıyorum ama okurken inanılmaz eğlendim ve de kendi ilişkimde de aynı şeyleri yaşadığımızı farkettim. çok güldürdün beni, çok teşekkürler :)

sentekbizikimiz dedi ki...

biz teşekkür ederiz ^^

sevdiceklerimiz