2 Eylül 2009 Çarşamba

ilişkiye dört parmaklık ayran köpüğü


biz ipek ve efe çifti, şuan şu satırları yanyana içkilerimizi yudumlarken yazıyoruz, fonda leonard cohen çalıyor, yani an itibari ile aşırı sıkıcıyız. fakat bu sıkıcılığımızı çok boktan bulduğumuzdan ve yapılacak birçok şeyi şimdiye dek yaptığımızdan böyle bir blog açıp içerisine yaptıklarımızı, yapmak istediklerimizi, yaşantılarımızı, anılarımızı, sıkıntılarımızı, birbirimize sözel olarak açamadıklarımızı yazmak istedik... ( bokumuzda boncuk arıyoruz )

sen tek başına ( ki biz öyle varsayıyoruz ) orada oturup bu satırları okurken biz yeni bir günle birlikte yeni bir maceranın içerisinden çıkmış bu satırları yazıyor olacağız. şuan ipeğin kulağımın dininde şunu da yaz, bunu da yaz, bak şurada şöyle de, oraya virgül koymayı unuttun gibi dırdırlarını çekiyorum ( bu cümlenin ardından garip bir şekilde suratıma baktı ama ben umursamadım... bakmaya devam ediyor... )

velhasıl kelam durum ilişkimize biraz renk katmak, bu renkli yolculukta bizleri yalnız bırakmayacağınızı düşünüyoruz. ( lan ne boktan bir yazı oldu arkadaş -ipek gülüyor, bir de çok terbiyesizsin diyor bana- )

bakın mesela şuan oluşan bir durumdan bahsedelim : şahsen ağzı düzgün biriyimdir, sadece samimi ortamlarda bozarım ağzımı o da kısmen. yazılı ortamlarda ise içim dışım birdir açıkcası. samimi bir ortam olarak sayıyorum burayı da, ipek ise tam tersine biraz daha ince ol hayvan diyor ( garip garip ve derin derin bakma sırası bende... -hala bakıyorum- )

neyse bu hiç beğenmediğim yazıyı fazla uzatmayalım, olay anlatımları bence daha iyi olacaktır. hem ipeğin yanında yazamıyorum açıkcası dır dır dır tepemde... ben daha sonra size açılacağım ;)

4 yorum:

LoLLa dedi ki...

ewheueheueheu iyi ki erkenden yakaladim blogunuzu onca yaziyi okusam kesin terkederdim sevgilim icerde giyinmemi beklio :)))))

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : sevgili içeride giyinmeyi beklesin, sen burada blog oku.. negzel :) yazık bu sevgililere yazık :)

incredo dedi ki...

Merak ettim, ilişkiniizn herhangi bi döneminde sadece birbirinize yazdıınız oldu mu ( yazılmaktan bahsetmiyorum tabiki :) ) sonra mı beraber yazmaya başladınız..
Yapçak bişey mi kalmadı başka heh heh

incidestan dedi ki...

aralık ayından başladım okumaya gecenin bir yarısı gözlerim kapanmak üzere halaa okuyorum bir baktım ilk yazıya gelmişiz dedim yorum yazmadan bırakmak olmaz.. bayıldım ilişkinize anlatış şeklinize doğallığınıza uyumunuza ba yıl dım... :)

sevdiceklerimiz