10 Eylül 2009 Perşembe


Efe gitti... az önce yolcu ettim, el salladım, biraz ağladım, su bile döktüm otobüsün arkasından. Ailesinin yanına gitmesi gerekti, pazartesi dönücek. özlicem aslan parçası sevgilimi. iyi de olacak aslında, her daim göt göteyiz! sıkıldık diyemem ama bu moddan çıkmamız gerekiyordu. evet evet iyi oldu. az sonra anlatacağım olaydan sonra evet ipek haklıymışsın diyeceksiniz.
Ben malumunuz maymun iştahlı bir bünyeye sahibim. tutturdum ben italyanca öğrenicem diye. adamlar alışkın bana, o kursa çok kez kaydoldum ama gitmedim, senetler olduğu içinde götümün korkusundan tonla para ödedim hep. bu sefer konuştum baştan, italyanca bu boru değil, birkaç derse girerim, yerse devam ederim diye. kabul ettiler. gittik efeyle bana pokemonlu defter bile aldık, nasıl hevesliydim taa ki derse girip beceremiceğimi anlayana kadar. 15 dakika dayanabildim, efeye mesaj attım.
ipek : sevgilim, ben seni çok özledim,boşverelim yahu italyancayı falan,herkes italyanca mi biliyor sanki, hem ne işime yarıcak ki? sen en iyisi gel al beni.
(3 gün boyunca italyanca kadar muhteşem dil mi var bee diye çemkiren ben değildim sanki, feci utandım şimdi)
efe : hayatım atla bi taksiye gel işte, yorma beni.
ipek : iyi !!!!
efe : yorgun olmasam gelirim biliyorsun,tafra yapma bana.
ipek : tafra yapmadım, iyi tamam gelirim işte diyorum!!!
efe : o ünlemler neydi? 3. boğaz köprüsünün bacakları mı?
İpek : farkında olmadan yapmışım !!!!!!
efe : farkında olmadan öperim:=)
ipek : bok öpersin hadi addio efe addio !!!!!!! (görüşürüz dedim, pek havalı yahu)
Bu mesajların sonunda ben derste kalmaya devam ettim. efe eve döneceğimi sandığı için beklemiş beklemiş gitmeyince merak etmiş. telefonumu da kapatmısştım derse konsantre olmaya çalışıyordum, efecik çıldırmış. yorgun haliyle çıkmış gelmişş,kıyamammm, nasıl da üzüldüm:ppp

Bunu şimdi niye anlattığımı anlamışsınızdır. kendimize ait bi hayatımız kalmadı pek. ben ipek değilim o efe. biz hep ipekle efeyiz. banyo yaparken bile adam yanımda olsun istiyorum. klozetin üstüne otursun öyle konuşsun benle boş boş, sesini duymadığım anda çıldırıyorum. o da öyle aslında o kahrolası maçlar dışında.
şimdi ben ipek olduğumu hatırlayıp tek başıma sinemaya,tiyatroya gitmeyi, odunpazarına gidip çılgınlar gibi fotograf çekmeyi, kızkıza oturup dertleşmeyi, onları bize çağırıp onlara yemek yapmayı istiyorum. haa bi de efe yokken yatakta enine yatıyorum yaa. en keyiflisi bu galiba:=) yine de çabucak gitsin gelsin efecan, dayanamam fazlasına, çok özlerim, ağlarım. çok seviyorum onu, henüz 1 hafta oldu ama bizi okuyan, yorum yapan sizleri de. öpücükler.
ipek !!! ( biri bana yapma diyince bişiyi, neden böyle oluyor? cidden istemsiz yaptım o bacakları:=) muck efe !!!!!!!!!!!!

18 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Allah kavustursun :)
Biz de Higginsle benzer hallerdeyiz evlendigimizden beri...Ama bakma sen, arada ayri programlarin, Efe ayni sehirdeyken ve tayfasiyla takilirken de kizlari cagirip dertlesmenin hem iliskiyi dinlendirici, hem birbirinize arada noldugunu/ne yedigini/nelere guldugunu anlatma keyfi yasatici kismi da var :)

dodi dedi ki...

yalnız belirtmeden geçemiycem; addio elveda demek italyanca sevgili ipek :)

sentekbizikimiz dedi ki...

@eliza doolittle: tesekkur canım, çok incesin. evli olupta sıkılmaktan inanılmaz korkuyorum ben, sanki böyle devam ederse aşkımız hiç bitmicek gibi. iyi örnekler görmeye ihtiyacım var. sen bol bol yazmalısın:=) muck

@dodi: ee bana ordan bi kız görüşürüz demek demişti, hain ! efeyi beğendi de ayrılalım diye mi yaptı acaba:=) paranoyak ipek vol.37654. gorusuruz ne demek o zaman?öğrenmek lazım:p

polunochnaya dedi ki...

ah ah bu erkeklerin hepsi mi aynı yahu? =p
bir tane öküzcük vardı o da bana yapardı yorma beni şimdi hadi sen atla gel derdi nasıl çıldırırdım. birden o aklıma geliverdi de sadece o yapmıyormuş. =)
efe de inşallah cabuk cabuk gider cabuk cabuk gelir de tez zaman da kavuşursunuz.

sentekbizikimiz dedi ki...

@polunochnaya: biz nedense herkese eski sevgilisini hatırlatıyoruz. cidden çoğu erkek efe gibi uyuşuk ve öküzümsü,bi çok kadın da benim gibi yumuşak, naif,hoşgörülü,tatlı,anlayışlı ve sevecen...bu liste uzarr gider:=) sevgiler.muck

Eliza Doolittle dedi ki...

Yazarim yazarim, yorum da yazarim arada girip benim postlari da oku Iki Kisilik Hayat etiketinde evcilik oyunu filan var tam bu sorularina ilac :)
Siz askiniza bakin, arada birey oldugunuzu ve birbirinize birey olarak asik oldugunuzu da unutmayin yeter. Evlilik aski buyutuyor MASALLAH :)

dodi dedi ki...

ipekcim görüşürüz "ci vediamo" (çi vediamo) şeklinde söyleniyor, bu italyan kızlara pek güvenme sen en iyisi :)
ben de çok dipdibe, birbirimize zamkla yapıştırılmışcasına bir yaşam istiyorum sevgili sevgilimle :)...çok yakında inşallah; sadece 1 senecik kadar bir italya ayrılığı ardından :(...

sentekbizikimiz dedi ki...

@dodi: Grazie Mille:P
bunu şımdı netten buldum itiraf etmeliyim:=) sen bana öğret şöyle havalı bikaç bişiy de efe geldiğinde hava atıyım:==)
Sevgiline gelince umarım çok mutlu olursunuz, hep dipdibe olursunuz ve hiç ayrılmazsınız. 1 sene mevzusuna da takılma bence, gelir geçer, hem özledikçe güzelleşir aşkınız.

*efe haydar dümen ben güzin abla. ehii:=). öptüm seni.

LoLLa dedi ki...

iyi demek ki tek ben diilmisim psikopat :s :))
biz banyo yaparken klozetin ustunde oturup konusan sevgili cook sıkılo ben soyliiim :)))

kisa ayrilik iyi gelicek .)

mmmuucckks honey .)

ps bak on dakikada bi adami arama ;)))

sentekbizikimiz dedi ki...

@lolla: o sıkılan sevgilin ağzını burnunu kırarım, işi ne konuşucak tabii:=)özledim üühhühhhü:(

* ßayanku$ ^^ dedi ki...

Çok sevimLi bi iLişkinizz varr yaa hayran oLdum Resmen.

* ßayanku$ ^^ dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
sentekbizikimiz dedi ki...

@bayankuş: :=)teşekkür ederiz.

LoLLa dedi ki...

ki ya mam yaaaa :)

müccck

Leah dedi ki...

İpekkkkkkkkkk
Efeeeeeeeeee
Nerdesinizzzzzzzzzzz
Yazın artıkkkkkkkkkk
Sizi özledimmmmmmmm
umarım iyisinizdir, neden yazmıyorsunuz cidden :(

* ßayanku$ ^^ dedi ki...

eee yeni paylaşımlar beklıyoruz sizdeen artkk ((:

bonham dedi ki...

hmm evet, "mutlu sevgililik" kısmında nefis olunuyor ama öz bünyeyi de unutmamak gerek. bu arada daha evvelki deneyimlerimden söylüyorum, bireysel profile geri dönme çabaları - sanırım - işe yarıyor! :)

DORİS dedi ki...

allashım, hakikaten sze nazar değecek diye korktum bak. arada kötü efe, pis falan yaz, o da sana yazsın da bir yerleriniz şişmesin:))
meaşallah:) elemterefiş, tu tu tu tuuuuu:)))

sevdiceklerimiz