8 Eylül 2009 Salı

hastalık hastalığı vol.1




Yine bir ipeğin hastalık psikozuyla daha karşı karşıyayız... sanırım söylemedim ama ipek hastalık hastasıdır. balım iyidir hoştur güzeldir tamam da tek kötü huyu bu hastalık hastalığıdır...bu hastalık hastalığı yüzünden ipeği sırtımda taşımışlığım bile vardır yani.. sanırsın tarık akan fatma giriği karlar altında sırtında taşıyor.. aynı o sahne..
bu sabah saat daha 8de geldi yine, kalk efe kalk, şişt kalsana bee kalk... dedim noluyo! deprem mi oldu ne bok oldu, kıyamet koptu sandım... boynumda beze var benim demez mi... haydee dedim...

ipek : baksana boynuma bi efe yaa,şişlik var bak.dokun,işte orda. ya kesin kanserim ben.lenf kanseriyim hem de. çabucak ölürüm kurtulursun sende

efe: nerde yaaa hani bulamıyorum ben... yok işte bi bok... kuruntu yapma yine..

ipek : iyi tamam efe yok.ben kanserli halimle tek başıma giderim mavi hastaneye.gelme tamam mı?yat uyu,büyü.karpuzz

efe: yaa tamam ben sana gelmem mi dedim, iyi gidelim....

ama görseniz varya sanki hastaneye gitmiyor düğüne gidiyor... ikoncan mıdır nedir.. ahahah ( burada süper uyuz olacak bana görün bak... ikoncan meselesi can damarıdır ahahaha ) neyse gittik hastaneye filan.. sıra aldık uzunca bir bekledik, beklerken arada ben çıktım dışarı iki sigara içtim, ikisi de burnumdan geldi.. hemen başladı...

"git tabii bok iç beni yalnız bırak.. şuracıkda ölsem haberin olmayacak.. bok iç! içe içe öl pislik..."

şuracıkta ölsem diyor yaa... ahahah sanki dağ başında bir yerdeyiz.. ölmek için en saçma yerde, hastanede hala şuracıkda ölsem diyor.. orada gülmemek için zor tuttum kendimi.. neyse girdi bu muayene oldu.. doktor baktı etti, dişinden bu dedi.. ipek de geçen "dişinin apsesinden dolayı ölen bir çocuğun haberi"ni okumuş.. çocuğun dişi apse yapmış da ölmüş mü ne bok işte.. acayip acayip şeyler filan..
ipeği bir panik sardı... bir telaşe, bir kıyamet ki sormayın..koşa koşa gittik dişçiye..geçen de gitmiştik, dolgu yaptırmıştık ipeğe.. yolda giderken dişçiye söylemediğini bırakmadı ama.. temizleyemedi göt, bi dolguyu yapamadı, senin okuyacağın okulun ben... böyle dişçi mi olur... falan filan.. yani "taksimde sallandırmalı böylelerini" demeye ramak kalmıştı ki geldik dişçiye.. bizimkinde surat 10 karış..
böyle böyle filan dedik, anlattık sıkıntımızı derken ipek birden kükremeye başladı.. "bir dolguyu yapamadınız da şöyleydi de böyleydi de.." doktor apışıp kaldı..
dürtüyorum, ipeği cimciriyorum, yok... çemkiriyor da çemkiriyor..yıktı ortalığı..neyse ipeği sakinleştirdik, dişçi baktı etti.. dişçideki ilk cümle : hanımefendi dolgunuz gayet düzgün ve sağlam...
ipekde surat o biçim oldu..
derken doktor ipeğin ağzınını kurcalamaya devam ediyor.. dişlere dokunuyor filan.. bunda bir acı var mı şunda var mı derken birtanesine bir dokundu ipek zıpladı havaya
ben pis pis doktora baktım.. sonuçta yarim yani.. canını yaktı hayvan herif! neyse meğer ağrıyan o dişmiş, ve boyundaki beze de o yüzdenmiş..onun için de kanal tedavisi dedi, ilaç yazdı postaladı bizi..

ipek doktora o kadar söylenip rezil olduğuna, sonradan o doktorun koltuğuna tekrar oturacağına mı yansın, kanal tedavisi olacağına mı yansın, kanser olup ölmeyeceği için bana söylediği laflara mı yansın bilemedi... ama ben ne yapacağımı bildim!

- ipek, neydin sen hayatım kanser mi?
- pislik, hayvan, öküz!
- aaa evet öyleydin... ahahah
- öfff efe yaaaaa....

bu gece istediğim tüm yemekleri ve her dediğimi yapacağına dair söz aldıktan sonra asıl sürprizi kendime sakladım... bu akşam hemşire fantezisi var ama ipeğin henüz haberi yok... ahahaahahah :)

not : ayrıca ipeğin bu hastalık hastalıklarını anlatmaya devam edeceğim, daha ne maceralar var ne maceralar... kopacaksınız... :) ( ipek de şimdi neyi anlatacak diye merak ediyordur ahahaha )

17 yorum:

madammoda dedi ki...

Ahah supermis yaff, bazi cumlelerde kendimi okur gibi oldum :)))
Sevdim sizi uleynn, Ipek hadi bi atak bekliyoruz senden ;))

Eliza Doolittle dedi ki...

Simdi bu hemsire fantazisinde Ipek disinin apsesini kanalini unutup beyaz kostumle olaya mi giricek ve daha haberi yok, yoksa yeni nesil erkek host'lar gibi sen de erkek hasta bakici mi olucaksin onu bi cozelim :)

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : sen hiç düçükken doktorculuk oynadın mı? durum bir nevii öyle gerçekleşecek.. ve bir beyaz önlük derdimize derman olacak.. o da bizde mevcut.. aksesuar ve hayal gücü yetiyor.. sonrası da bize kalsın istersen.. yok illa detay isterim dersen ipekle konuş.. siz kızlar konuşursunuz belki böyle şeyleri aranızda... ahahahha :)

Leah dedi ki...

Diş olayları en tiksindiğim olaylardandır, kanal tedavisi de çok kolay bir şey değil zannımca. Geçmiş olsun İpekcim ya.

Efe sen de hemen fırsattan istifade et, siz erkekler hep böylesiniz :p

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... ( ne zamandır da kullanmıyordum, tam yerine rast geldi :) ayrıca bkz : olacak o kadar :)

éLLa Çiça dedi ki...

valla ben ipegi cok iyi anliyorum :) zira 10 dk sora disciye gidip 3 aydir bir turlu tamamlanamamis kanal tedavimin devamini gerceklestirecegim.....

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : çok geçmiş olsun :/ biz de 3 ay hastanelerde dolanır mıyız ki yaa ?

Missipipi dedi ki...

feyk olduunuzdan şüpeleniorum olmayın sakın :D

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : şüphelerin yersiz missi kim bilir belki bir gün buluşma ayarlanır filan buluşulur yani..

LoLLa dedi ki...

:s aaalllaaam ipek seni oldurecek :s
yapma kiyma kendine be yaw bohuuu :(

bugun sevgi kelebegiyim ondan uzuldum :))))

mmuucckks

sentekbizikimiz dedi ki...

@madammoda: efe kendi kaşındı, tamam yazdıklarımıza karışmıcaktık ama rica etmiştim ya bunu yazma diye!madem öyle otu boku yazıyoruz, görsün bakalım neler gelicek başına.atağın allahını görüceksiniz dostlar:=)

@eliza dolittle : adam bundan da fantazi unsuru çıkardı ya,pess diyorum ! yok arkadaşım yok,hava da soğudu zaten,ben kalın kalın pijamalarımı giyer,çoraplarımı çeker mis gibi uyurum battaniyenin altında!(salondaki kanepede,ehii)muck efe !

@efe :sana da yazıyım hadi.herşeye rağmen balsın biliyosun diğğ mi?

@leah : beni anlayan biri çıktı nihayet. geçmiş olsun dileklerin için de çook saol tatlımm:=)

@ella: kıyamamm, sen de mi bizdensin? üühhüh. nasıl korkunç dimi o koltuğa oturmak bile. aklıma geldi,ağliiciiim şimdi.

missipipi: ahh missicimm keşke feyk olsaydık:=) ben de bazen animasyon kahramanları gibi hissediyorum kendimi ama kanlı canlı gerçeğiz malesef:=)bi gün,eskişehire yolun düşerse gelirsin yemek yaparım sana.namnamnammmm:=)

@lolla: assolistsin bebeğim, seni sona sakladım:=)ama sanki efe yandaşlığı görüyorum, sen beni sev boşver o ruhsuz,duygusuz,odun adamı.ne varsa ben de var:=)

ipek

LoLLa dedi ki...

:))))
waaaaay eeet assolistim dimi ekiekieki :))))))))

allaaaam seviom sizi der ve gider LoLLa ;)

éLLa Çiça dedi ki...

sormayin ya anami aglattilar :S ama korkma sen turkiye de sipsak hallediyorlar.. ben gavurlarin eline dustum, acimasi yok kafilerin. bi halt becerdikleri de yok sana da gecmis olsun cnm. efeye bakma sen, o disci o koltuguna o otursun da görelim

Unknown dedi ki...

süpersiniz...

sentekbizikimiz dedi ki...

@tom's diner: teşekkür ederiz. öperiz.

ipek & efe

zeyneppp dedi ki...

salıdan beri bi fırat bulup okuymdmm ama şimdi fırsat bulup hemen okumaya koyuldumm ve gene süpersiinizz.

sentekbizikimiz dedi ki...

@zeynep: teşekkür ederim. ederim diyorum artık ya efe yok ühhühühü:=((

sevdiceklerimiz