9 Eylül 2009 Çarşamba

bir sürü haller içinde halim


her an tetikteyim artık, konuşmaya korkar oldum yahu. adam otu boku yazmaya başladı. kanser olduğumu düşündüğüm anda bile bundan prim sağlama derdindeymiş! hain! ben kaç ay ömrüm kaldı diye düşünürken o içinden, ne yazsam lann diye düşünüyordu belki de, boş boş bakıyordu zaten yüzüme, ben de çok tırstı ölücem diye canım sevgilim, bak mal gibi oldu diyordum. ah saf ipek ahh.

korktuğum da başıma geldi zaten, vol.1 yazmış yaaa!!! demek ki diğer vukuatlarımı da yazacak, devamını getirecek. getirilmeyecek gibi de değil şimdi ,ben olsam yemez içmez oturur hepsini yazardım bir gecede. karşısında benim gibi bi cevher varken iyi sabrediyor aslında. her anım olay ! ama emin olun onun ki de öyle.

şimdi yazardım da dişim ağrıyor gibi. gibi diyorum çünkü emin değilim. psikolojikte olabilir, her taşın altından şu psikolojim çıkmıyor mu deliriyorum. annem geliyor mesela, karşılamaya gidiyoruz efeyle, ben orda otobüsleri falan görüyorum, yolculuk moduna giriyorum ya anında çişim geliyor. koşuştura koşuştura o iğrenç otogar tuvaletlerine gidiyoruz, paçalarımı kıvırıp ya allah bismillah diyip giriyorum içeriye, bekle bekle tek damla bişey yok , psikolojik (efeye de ohh aşkım nasıl rahatladım walla bi işedim ki foş foşş diyorum) uçağa biniyoruz, 10 dakika geçiyor geçmiyor, efe diyorum idrar torbam sarktı, o kadar çişim var kii, biliyorum ya uçak tuvaletleri küçük hani, gitmesi zor, çiş yapması daha zor, geliyor işte. psikolojik. regl olmama 2 gün var diyelim ve biz sinemadayız. filmin orta yerinde efe'ye; sanıyorum regl oldum, rezil olucaz kalk gidelim bi bakalım durum nedir demişliğim de çoktur hani. kendimi milyon kez hamile sanmamı söylemiyorum bile. ama midemde suç, bulanmasın o da öyle hamile gibi öğğrrrk ööğğrrkk. herşey psikolojimle alakalı, yoksa ben gayet katlanılması kolay bir kadınım. bakınız adımdan anlaşılacağı gibi İPEK gibiyim.

*bu kadar yazacağımı bilsem, efe'yi yazardım, intikam almış olurdum en azından. dişim falan da ağrımıyormuş bu arada, iyi ki varsın blogcan, derdimi tasamı unuttum walla:=)
ipek

21 yorum:

LoLLa dedi ki...

hhhhhi kanser deme bi da sıs len :@
allah korusun :(

bu arada galiba stajim yanmak uzere az once ogrendim :s
ski tuttum cok afedersin moralim b.kumb.k

opuucksler :(((

allaaam uzun sure hbr alamassan okulumu ara cirkef cirkef baar bu kızı mezun edin bitmis sayilir okulu deyu :(
snıf

Adsız dedi ki...

psikolojik gercektende bunların hepsi bende bi cogunu yasıyorum cünkü.Ama igrenc bir duygu mesela birden bire midenin bulanması yada ortamda huzursuzluk cıkarmak ama elinde olmadan olagan dısı oluo :)

Eliza Doolittle dedi ki...

Hypochondriac bir kadina bunca asik edebildiysen adami, minik endiselerinde hic coban hikayesine donmeden sana katilip "amaan, hastalik hastasi" tavri yapmiyosa, zaten ne tatli ne sevilesi bi Ipek ve ne seven ne iyi kalpli bi Efe var ortada demek ki...
Hem madem blogcan disini agrini unutturdu, demek ki psikosomatik haller geliverir gibi olunca direkman baska bi seylere sardirmali :)

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : işte gördünüz, ipek ne zor bir kadın sanırım anladınız... ama ben ipeeemi herşeye rağmen seviyorum, zaten bunlarla daha çok seviyorum... uğraştırıyor biraz, yoruyor filan ama dünyalar tatlısı yeaa... ama bir yandan da itiraf edeyim sinemadaki regl olayına hakketten uyuz oluyorum... bu yüzden 2 filmi heba ettik... ama akıllandım, artık ipekle beraber gün tutuyorum, her ay bir haftanın üzerini çiziyorum - bu hafta sinema yok - ( evet hemen hemen her hafta gidiyoruz (: ) çişlere alıştım artık zaten, hastalıkları da eğlence olarak geliyor, bildiğin ekşın... hepsinde ayrı bir olay oluyor mutlaka.. :) ben ipeği herşeyiyle seviyorum, melül bakışları, sevimli halleri, gereksiz kıskançlıkları, dünyalar güzeli gülümsemesi, uyurken ara sıra horlaması ( ahahahaha kesin öldüm ben ) ipeeemmm balımmm sen şuan fosur fosur osura osura uyuyorsun ama ben seni çok seviyorum be balım... canımsın, candan yakın...

Ben diyorum ki ona:
– Kül olayım
Kerem
gibi
yana
yana
Ben yanmasam
sen yanmasan
biz yanmasak,
nasıl
çıkar
karanlıklar
aydınlığa.

sentekbizikimiz dedi ki...

@lolla: istiyorsan ben bi görüşeyim, ya da görüşmeden önce sen anlat beni, yeterli olur sanıyorum:=)mezun edin lann kızı, niye uğraştırıyorsunuz. gelmeyim yanınızaa !!! (seni öpmedim diye kızma, kızgınım yaa şimdi cıvımayalım diye şeettim:=)

@ecem: duygularıma tercüman olduğun için saol ecem:=)muck

@eliza doolittle: canımm...ne güzel yazmışsın, yuvarlanıp gidiyoruz işte.tencere-kapak uyumu. ben tencereyim efe bana kapak oldu:=)ehihhi

@efe : horlamıyorum ben yaa! uyurken osurabilirim tamam da horlasam uyanırdım heralde. sen yapıyorsun ya, kendi horultundan korkup zıplıyorsun hani,ondan böyle düşündüm. salak şey seni :=)muck

ipek

Unknown dedi ki...

(: bir yandan poker oynarken bir yandan yazılanları okuyorum (: eğleniyorum ama özlediğimi fark ettim . eski kız arkadasımda uyurken sanki plajda uzanmıs gibi uyurdu . hani yüzü koyun yatarsın ama ayaklar havada sanki aynı zamanda bir şey okuyormuş gibi. bir deniz gözlükleri eksik.(:

sentekbizikimiz dedi ki...

@tom' s diner: ipekle efe der ki; eğer bizi okurken eski sevgilini düşüyorsan hala ona aşıksın demektir. bi de özlüyomuşsun üstelik, durum vahim. sen poker oynamayı bırakta işe koyul, dost tavsiyesi. sevgiler. muck

,, dedi ki...

ipeklen efe süpersiniz valla ne diim:)

sentekbizikimiz dedi ki...

@fashion with ecem: saol tatlım, sevindirik oldum yorumuna. efe' de selam söylüyor bak:=) öptük

ipeklen efe:=)

Unknown dedi ki...

evet sizden sonra baktım sonra ettiğimiz kavgalar geldi aklıma iyi yapmışım dedim . (: ikizler burcuna yapmayacağınız şey onun özgürlüğünü sınırlamak. direk gider sonuç ne olursa olsun.bırakın kendi haline peşinizden ayrılmaz . ah bu kızlar bir anlasalar zaten .

sentekbizikimiz dedi ki...

@tom's diner: e her kavga bizimkiler gibi keyifli olmuyor tabii. az önce kıyamet koptu mesela, anlatırım bi ara.şimdi dipdibe oturuyoruz.can ciğer kuzu sarması:=) bu arada söylemeden edemiciim, ben de ikizler burcuyum. mırrrrr !!!

LoLLa dedi ki...

heaa hallettim taaam hersey kontrol altinda simdi sevgilimi oldurmeye gidiorum benden uzun sure haber alam.......
eheueheue copy paste yapcaktim olmadi ;)))))

temeeeem sıstım ;)

mmuucks honeys :)

Unknown dedi ki...

anlatmak isterim bir gün gerceği. ama gerceği yazmak sölemekte kolay. ben o ilişkiyi yaşadım ama asıl yaşamam gereken ilişkiyi yaşamadım. herneyse bir gün diyelim :)

- Bir Tanıdık - dedi ki...

çok samimi bir bLog.. (= keyifLe okudum hepsini

sentekbizikimiz dedi ki...

@bir tanıdık: çok teşekkür ederiz:=)
ipek & efe

- Bir Tanıdık - dedi ki...

Ben de teşekkür ederim.. Yeni yazıLarınızı bekLerim ipek & efe ;)

a. gizem dedi ki...

ayy çok sevdim ben de bu blogu.. çok ilginç ve hiç yapılmamış bişi... :) süpersiniz.. sevdim çok ikinizi de :)

sentekbizikimiz dedi ki...

@a.gizem: ehihi, merci beaucoup:=)

éLLa Çiça dedi ki...

mimlendiniz bloguma beklerim :)

Başak Ağın dedi ki...

ciddi bi hastalık felan geçirdiysen ondan sonra izi kalıyor böyle, her ufak belirtide hop oturup hop kalkmalar, yok soluğu hastanede almalar.. umarım öyle bi sıkıntın yoktur ama bence bundan kurtulmaya bak zira ben hayatın bi dönemini kendime ve sevgilime zehrettim.

bi süre sonra zaten gerçekten bişeyin olsa da ciddiye almamaya başlıyor insanlar, evlerden ırak diyorum.

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : @wykka merak etme sen söylemesi ayıp öküz gibi bakıyorum ipeeeme :) gözümün nuru gönlümün sultanı başımın tacı... :P

sevdiceklerimiz