5 Eylül 2009 Cumartesi

hassas İpek & holigan Efe


Tam 68 dakikadır beni sallamıyorsun Efe! okursan, biraz utanırsın belki diye yazıyorum. çok sinirlendim!!! hönkürerek ağlamaktansa seni burda rezil etmeyi uygun gördüm. şimdi iyi oku yazacaklarımı !!!

90 dakika başka bir boyutta yaşamanı,eğer o çok sevdiğin galatasarayın yenilirse günlerce bıdı bıdı konuşmanı istemiyorum arkadaşım (arkadaşım diyince ne kadar deli olduğunu bile bile yazdım, biraz rahatladım,ohh) az önce ayağımı koltuğa geçirdim,bakmadan yara bandı var çekmecede dedin.belki ayağım koptu,belki felç oldum nerden biliyorsun bantlık bişey olduğunu?bakmadın bile. neden? maç var,daha mühim dimi,odunn seni ! allahtan bu Türkiye maçı,galatasarayının maçı olsa onu da söylemezdin.çok şükür yüce allahım,sevgilim beni düşündü !

biliyor musun,telefonunu uzatıp, al ipekcik,galatasarayım aslanım yine gol attı,yine geldi kontorler aslanım benim bee,konuş kimle istiyorsan doya doya dediğinde bile ısınamıyorum şu aslanına ki beni bilirsin beleş olan herşeye karşı özel bir ilgim alakam vardır.

an itibariyle 3-5 karar aldım.çok rica edicem saygı duy,ayağım da zonkluyo bak, feci hır çıkarırım!!!
bundan böyle aslanının nevresimi kullanılmayacak,sarıyla kırmızı yatağımızda asla bir araya gelmeyecek. boxer giymeni de yasaklıyorum. sarı-kırmızı olacaksa hiç olmasın daha iyi :=) maç günleri forma giyiyorsun ya o da yasak, illet oluyorum ya soğuyorum senden. istemezsin bunu diğğmi sevgilim? son olarak, yumuşadım sanma ayağıma gereken ilgiyi gösterene kadar kan kusturucam sana. nokta.

ipek

9 yorum:

Adsız dedi ki...

ipek gibi sevgilim olsun 1.000.000.000 borcum olsun.

sentekbizikimiz dedi ki...

bizim de kredi kartı limitlerimiz dolu, bokunu çıkartmadan kurtardık paçayı.. ama bence o söylediğin rakam bokunu çıkartmak.. evet evet öyle...

Adsız dedi ki...

en nefret ettiğim kadın tipi, tanrı yardımcın olsun evlat:))

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : ahh evlat ah, dışı seni yakar içi beni! böylesi sevilmez de nasılı sevilir söyle bana? eğlence desen eğlence, güzellik desen güzellik, seksilik desen ona keza, insanlık desen bir hayli var fakat ne demiş atalar evlat : gülü seven dikenine katlanır... tabir-i caizse benim gülüm'ün ( gülüm de ne arabesk bir kelimeymiş arkadaş ) dikeni de böyle işte... herşeye rağmen tapıyorum kendisine, deme öyle... allah çarpar..

LoLLa dedi ki...

efeeeeee aaayy yaaaaaa benim odunumla da bi konusurmusun nolur :(

ipek duyuyosun diiiyyymi:

"herşeye rağmen tapıyorum kendisine, deme öyle... allah çarpar.."

yaaaa ipek KALP efe

lolla KALP D... :)

Eliza Doolittle dedi ki...

Boyle ipek sevilir tabii ama boyle efe'ye de can kurban! (Gulum ne arabeskmis dedin ben kurban kullanimiyla kirolukta 2-1 one gectim hehehe)
Ben de kocasina manyaklar gibi asik, pesinden ulke degistirip gelmis bir yeni evli kadin olarak, ya ama askimmm yaaaa'lamalarima dun aksam Eurostar Turkiye-Litvanya basketbol maci esliginde basladim, hayirlara vesile :)

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : @Eliza Doolittle ohh ohh siz de oluyorsunuz, hadi hayırlısı :)) yavaş yavaş oluyor bunlar, biz de ilk başlarda böyle değildik. şimdi bildiğim enseye tokat göte parmak yaşıyoruz ama çok eğleniyoruz öyle böyle değil...

Başak Ağın dedi ki...

bende de var bu herif modelinden şekerim, idare etmek gerekiyo yer yer... o değil de "adsız"ın prim yapma çabası çok enteresanmış.

sentekbizikimiz dedi ki...

efe der ki : idare etmek gerekiyor demek.. tüüü sana :) biz de sizi idare ediyoruz merak etmeyin :P adsız ancak adsız olarak kalıp hayaller aleminde yaşar zaten :)

sevdiceklerimiz